Popescu bate pasul înapoi. NU MAI VREA SECRETAR DE STAT! CINE îi ia locul

andrei-maioreanu

Dian Popescu nu mai vrea postul de secretar de stat în Ministerul Energiei. Fostul senator a cerut ca numele său să nu mai fie vehiculat pentru funcția respectivă, pentru că nu este decât o speculație de presă. În schimb, Andrei Maioreanu își dorește în continuare poziția din Ministerul Energiei și are toate șansele să o obțină, mai ales că social democrații au primit asigurări de la centru că postul va fi al lor.

Dian Popescu pare să nu mai fie interesat de poziția de secretar de stat în Ministerul Energiei. Chiar dacă nu a reușit să obțină mandatul de deputat la alegerile parlamentare, iar prefect nu poate ajunge, fostul senator pare să dea cu piciorul postului de secretar de stat în Ministerul Energiei. Popescu nu mai vrea ca numele său să fie vehiculat pentru postul respectiv. „Nu știu cine vehiculează numele meu, le recomand să nu-l mai vehiculeze, pentru că astea sunt doar speculații de presă”, a spus Dian Popescu.

Maioreanu nu renunță

Andrei Maioreanu nu renunță însă la poziția din Ministerul Energiei. Social democratul așteaptă ultimele negocieri între PSD și ALDE și speră ca fotoliul de secretar de stat să-i fie repartizat partidului din care face parte. La întâlnirea regională de la Craiova, liderii PSD Gorj au primit asigurări de la șefii partidului că vor prinde un post în Ministerul Energiei după alegerile parlamentare. „Vom vedea dacă acest lucru se va materializa, iar apoi vom vedea și persoana care va fi nominalizată în condițiile în care postul va reveni PSD Gorj”, a spus Maioreanu.

loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

3 comentarii

  1. Un zero barat ce se vrea doar mare sef! Stai acasa ciripitorule! Nu ai făcut nimic in viata asta util societății.

  2. Urmeazal si tu pe hodorog,,morega,,fa-ti un ong si latra ca el toata ziua!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *