sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:52

Post de consilier juridic vacant la Primărie! Vezi când are loc examenul

oameni

În luna iulie, Primăria Târgu-Jiu va organiza mai multe concursuri pentru ocuparea unor funcții vacante. Astfel, cetățenii care au studii superioare potrivit condițiilor cerute de aceste funcții, se pot înscrie la examen.

Primăria Municipiului Târgu Jiu va organiza un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent, Serviciul juridic-contencios, Direcţia juridică şi administraţie publică din Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Târgu Jiu. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 iulie 2016, ora 10:30: proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior. De asemenea, tot la Primărie va fi un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional principal, din cadrul Direcţiei turism şi evenimente culturale din Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Târgu Jiu. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 13 iulie 2016, ora 10:30: proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.