Poșta Română, livrări de Black Friday

Pentru prima dată în România, Poșta Română face livrări de Black Friday. Un număr de 150.000 de colete comandate de pe site-ul EMAG vor fi livrate clienților.

Cu ocazia Black Friday, Poșta Română va livra clienților EMAG aproximativ 150.000 de colete. În prezent, sunt operaţionale 202 oficii PostCollect în Bucureşti şi în toate judeţele ţării.

Potrivit Libertatea, comenzile vor putea fi ridicate din cele peste 200 de oficii PostCollect din Bucureşti şi din ţară. Din totalul acestora, 70 de unităţi poştale au program de lucru cu publicul şi sâmbăta, astfel că primele colete vor putea fi ridicate încă din 19 noiembrie. Mai mult, toate cele 33 de oficii PostCollect din Bucureşti vor fi deschise şi în zilele de duminică, în intervalul orar 09.00-13.00, transmite Poșta Română.

În această perioadă, Poşta Română va transmite un SMS pentru fiecare colet care va intra în oficiul ales de client. Acesta va conţine: numărul AWB al trimiterii, numărul şi programul oficiului poştal, precum şi suma de plată ramburs.

 DcNews.ro
loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *