Povestea Alexandrei din Târgu Jiu și cum a ajuns ea STEWARDESĂ!


Alexandra Chiliban a avut câteva eșecuri la interviurile cu companii aeriene însă acest lucru nu a descurajat-o și și-a urmat visul de a deveni stewardesa. Într-un interviu al Qatar Airways, Alexandra vorbește despre cum și-a învins nesiguranța și care au fost pașii săi în viitoarea carieră de însoțitor de zbor.

„Acum 3 ani, călătoream foarte mult cu avionul și admiram foarte mult stewardesele, mai ales atunci când le vedeam așa classy și frumoase. În plus, mereu am avut o pasiune pentru călătorii si explorat lucruri/locuri noi. Recent am lucrat în customer service în afara țării și m-a ajutat foarte mult pentru că am avut norocul să lucrez cu oameni din întreaga lume și am învățat cum să te descurci cu alte naționalități și culturi. Cursul vostru m-a ajutat foarte mult și nu doar în a obține jobul mult visat, dar și în viața de zi cu zi. Am învățat multe chestii interesante și de mare folos pentru mine. Am încercat cu Emirates și Etihad Airways (Emirates m-a picat din cauza înălțimii, iar Etihad Airways probabil din cauza că n-am răspuns la testul de engleză la toate întrebările), dar n-am renunțat pentru că am crezut în mine și simțeam că aparțin aviației („you can get it if you really want it” – motto-ul meu preferat). Zilele petrecute la curs au fost minunate, am cunoscut cursanți minunați care acum sunt colegii mei de breaslă, încă ținem legătură, iar despre traineri nu am cuvinte. În afară de faptul că sunt niște persoane profesioniste și foarte bine pregătite, te tratează ca pe niște prieten, i iar asta este foarte important pentru noi cursanții, pentru că se creează o atmosferă relaxantă și astfel poți să aduni foarte multă informație când ești relaxat (Anca și Georgiana sunt 2 persoane minunate pe care abia aștept să le revăd și de la care am învățat multe)”, spune Alexandra Chiliban pentru site-ul vreausafiustewardesa.ro.
loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu vorbește în PREMIERĂ despre familia sa!

Au fost pentru prima dată într-un studio de radio, ca o familie. Invitați la Radio …

2 comentarii

  1. Extarordinara realizare!Sunteti penibili!Si daca penibilul ar avea superlativ l-ati detine cu siguranta!Articole de 2 bani,insipide,care nu comunica nimic relevant pentru comunitate.Promivati nulitati,in conditiile in care orasul are si tineri care merita cu adevarat promovati,mentionati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *