Povestea de iubire dintre lăutarul din Rovinari care a lăsat GRAVIDĂ o MINORĂ a ȘOCAT întreaga țară: „Nu mi-a fost teamă că fac SEX cu o minoră”. Bărbatul nici măcar NU E DIVORŢAT!

valentina4

Valentina și interpretul de muzică populară, Marinel Ciulin, au șocat întreaga țară cu povestea lor de dragoste: ea are 17 ani, el, 52. Ea este minoră şi însărcinată, el este încă însurat și cu trei copii, mult mai mari decât actuala iubită. Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Mădălin Ionescu, la Kanal D, unde au povestit cum s-au cunoscut și când și-au dat seama că se iubesc.
„La început a fost doar pe plan profesional ceva între noi. Ne-am cunoscut la nişte repetiţii, la fratele meu. Nu a fost dragoste la prima vedere! Muzica ne-a legat! Nu mi-a plăcut, nu cânta prea bine când am cunoscut-o! I-am lăsat un comentariu pe Facebook, ei i-a plăcut şi am intrat în vorbă”, a spus Marinel pentru WOWbiz. „O priveam ca pe copilul meu, mi-a povestit viaţa ei. La început am compătimit-o, ştiam ce înseamnă să ai copii”, a precizat bărbatul.

Valentina a fost adoptată

valentina5

Valentina a trăit până la vârsta de 5 ani într-un centru de plasament, apoi a fost adoptată. „Nu am simţit iubirea de părinţi. Au fost mai reci! N-au avut o reacţie prea bună, nu mai vorbim deloc! Nu ne mai vorbim de vreo 5 luni. Tata mi-a spus să fac avort! Dacă păstrez copilul, să mă mut la bărbatul meu, să îmi fac casa mea” a spus Valentina.

Tânăra a renunţat la şcoală

valentina3
„Am 10 clase. Am renunţat pentru că nu pot sta în gălăgie din cauza sarcinii. Mă durea şi spatele. Nu îmi pare rău! Pot să fac seral, nu e niciodată prea târziu să recuperez cu şcoala”, a explicat ea.

La 52 de ani, Marinel va fi tată din nou!

valentina-iubit

Bărbatul deja trei copii, toţi mai în vârstă decât actuala sa iubită. „Am lăsat însărcinată o minoră! Ok! Cunosc şi eu legile, am citit şi eu! Nu mi-a fost teamă de lege că am făcut sex cu o minoră. Eu ştiu că pot să fac copii. Aş mai vrea încă un copil cu ea, normal”, a explicat el.

Bărbatul nu este încă divorţat

valentina6
„Vreau să îl bag acum (n.red. divorţul). Poate luna viitoare. Divorţul costă nişte bani. Soţia nu a reacţionat în niciun fel, pe ea cred că o amuză. Sau poate o întristează. E problema ei. Pe Valentina o iubesc foarte mult. O ajut, o învăţ să gătească, nu e nicio problemă”.

Mama ei a intervenit prin telefon, în cadrul emisiunii: Să ne târască în mizeria asta…

valentina-parinti

Ecaterina şi Ion Ciusanu sunt părinţii adoptivi ai fetei. „Cum să fim noi de acord cu aşa ceva? Cu o astfel de relaţie? Dacă se iubesc, să nu ne târască pe noi în mizeria asta! E treaba lor! Fata asta a noastră… Am îngrijit-o, am educat-o cum am ştiut noi… Ea vrea să ne facă numai rău. Ne târâie prin noroi. Ne-a făcut reclamaţie! Da, i-a fost teamă să recunoască că este însărcinată cu el! Acum să rămână împreună şi să îşi crească fetiţa! Putea să ne spună că simte ceva pentru el. El putea să vină, fiind mai mare, ne cunoştea, e oraşul mic, ne ştim! Eu am ştiut că este însărcinată din prima lună, dar nu a vrut să recunoască! A spus că i s-a dereglat ciclul după un alt tratament. El e un bărbat în vârstă, e bolnav”.

mesaj-ciulin

Deși susținea ca nu interesează pe nimeni viața sa personală bărbatul și iubita minoră au mers în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Kanal D

Citește și: Un cunoscut LĂUTAR din Rovinari a lăsat GRAVIDĂ o minoră! Părinții fetei sunt ȘOCAȚI! Ar fi putut să îi fie TATĂ!loading...
Loading...

Citește și

MESAJ ŞOCANT pe strada Bradului, din Târgu Jiu, pus pe cireşul din curtea unei case!

Un târgujian care locuiește pe strada Bradului a reușit să surprindă trecătorii. Acesta a pus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.