POVESTEA INCREDIBILĂ a unui tânăr: Weekend-ul trecut, am furat mireasa de la nuntă și am făcut SEX! Mi-a plăcut. Şi ei i-a plăcut

Povestea adevărata a unui tânăr din Adjud
„Din pat in pat” este rubrica fara perdea de pe CANACAN.ro, unde se propun diverse probleme de natură sexuală, iar un psiholog raspunde tuturor dilemelor cititorilor.

Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legătura cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare.

Mai jos găsiți povestea lui Bogdan, un tânăr de 31 de ani din Adjud

„Ma numesc Bogdan, am 31 de ani si sunt din Adjud.
Weekend-ul trecut am fost cavaler de onoare la nunta verișorului meu mai mic. Cum se face la noi, am furat si eu mireasa. Am dus-o la un motel si, dintr-una intr-alta, am întreținut relații intime cu ea. Sincer sa fiu, mi-a plăcut. Si ei i-a plăcut, nu voia saraca Danuta sa se mai întoarcă la nunta.
Intr-un final, ne-am intors, ce era sa facem?! Dar a fost foarte ciudat, nici nu mai avea chef sa danseze cu varul meu. Mi-a trimis apoi un SMS si mi-a zis ca s-a indragostit de mine si ca a facut o mare prostie ca s-a măritat cu var-miu.
Sincer, si eu am prins drag de ea. E fata frumoasa, îngrijita, curata, si ar cam merge, asa. Nu stiu ce sa fac. De o săptămâna, sunt îngândurat, stau in casa si beau.” – a scris tânărul cautând sfaturi si consiliere din partea psihologului Jaqueline.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Loading...

Citește și

Un SPORTIV şi-a bătut AMANTA cu BESTIALITATE! A fost filmat!

Scenele au fost surprinse de camera de supraveghere de pe scara blocului în care sportivul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *