Poziții de sex ideale pentru femeile plinuțe

sex

Majoritatea femeilor plinuțe au tot felul de complexe când vine vorba de sex, însă, ce nu știu ele este că, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, 80% dintre bărbați preferă femeile cu forme, în detrimentul celor foarte slabe.

Doggy style
Această tehnică presupune că tu ești cea care stabilește ritmul partidei, în timp ce partenerul are mâinile libere pentru a stimula clitorisul. Te așezi în poziția clasică doggy, sprijinindu-te în mâini, în timp ce iubitul tău se așează în spate, și te trage ușor în brațele lui. El are libertatea de a-ți coordona mișcările, dar te poate și mângâia în acest timp. Această poziție favorizează orgasmul simultan.

În pat, față în față
În această poziție, iubitul se așează în șezut pe pat, cu picioarele întinse, iar tu vii în fața lui, și îl încolătăcești cu picioarele. Poziția este extrem de intimă și favorizează stimularea punctului G. În această ipostază, femeile plinuțe își recapătă încrederea în frumusețea lor, căci au contact permanent cu privirea partenerului, care le confirmă că sunt perfecte. Aveți amândoi libertate de mișcare.

Femeia deasupra
Bărbații sunt puternici, așa că o poziție în care femeia stă deasupra este ok. Această tehnică presupune ca el să stea întins pe spate pe pat, cu picioarele atârnând, În timp ce tu stai în șezut, cu spatele la el. Penetrarea este profundă, iar singura care deține controlul ești tu. Dacă nu stai prea bine, poți face schimb de rol cu el, doar că, de data asta, iubitul va sta cu fața spre tine.

Misionarul
Această poziție este cea mai comodă, pentru zilele în care ești obosită, însă ideea unei partide de amor nu îți displace deloc. Pentru a ieși puțin din rutină, plasează o pernă sub fund. Astfel, poziția va fi și mai comodă, iar penetrarea va fi mai intensă.

Trucuri pentru un sex nebun
Axează-te pe ce îți place. În loc să te temi de ce ar putea crede el, mai bine te-ai bucura de sex. Dacă el își petrece noaptea cu tine, înseamnă că te consideră atrăgătoare și că formele rubensiene nu îl deranjează deloc.

Nu te ascunde sub pături sau haine lungi. Indiferent de câte kilograme ai, iubitului tău îi place să te vadă goală, nu înfășurată într-un cearșaf. Faptul că tu te gândești doar la defectele tale face ca întreaga magie a momentului să se risipească.

Loading...

Citește și

4 fantezii sexuale cu trădări

Fanteziile erotice au rolul de a excita şi contribuie activ la o relaţie sexuală sănătoasă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.