Poziții de sex pe care nu vei vrea să le încerci a doua oară

sex11

De obicei, ieșirea din rutină și încercarea de noi poziții poate fi interesantă, dar asta nu înseamnă că te vei și distra în timp ce experimentezi. Și, pentru că pe cât de simplu pare la prima vedere, pe atât de dificil este să le pui în practică, anumite poziții pot fi puse în scenă o singură dată.

Despre poziții de sex incomode nu prea auzi vorbindu-se în general, poate că lumea vrea să transmită mesajul că sexul consimțit nu este decât plăcere. Este, dacă descoperi exact ce ți se potrivește. Următoarele poziții sunt cele pe care majoritatea femeilor preferă să nu le încerce a doua oară.

Cowgirl inversă
Dacă nu ai foarte mare experiență, această poziție tinde să fie foarte incomodă, iar penisul iubitului poate fi în pericol. Dacă el își asumă riscul, cu siguranță tensiunea în care vei sta până când partenerul ajunge la orgasm va rupe orice urmă de romantism, iar șansele ca tu să atingi culmile plăcerii scad considerabil. De ce ai încerca a doua oară această poziție?

69
Această postură nu este deloc atât de relaxantă pe cât pare. În primul rând pentru că atunci când încerci să îți duci iubitul la extaz, prin orice mijloace (fix atunci ejacularea întârzie cel mai mult), nu mai poți spune că te-ai abandonat plăcerii. Ba mai mult, riști să fii atât de irascibilă, încât te vei întreba de ce salivează în halul ăsta, de ce nu te atinge exact acolo unde trebuie și multe altele care transformă partida de amor într-un eșec complet. Ești sigură că vrei să încerci a doua oară?

La duș
Nu este nimic plăcut în a te înghesui într-un colț de baie și a încerca să îți ții echilibrul într-un picior, în timp ce iubitul face tot posibilul să găsească poziția cea mai comodă. Până ajungeți să fiți amândoi relaxați, se cam duce cheful. Asta dacă nu cumva vreunuia dintre voi nu i se face rău de la aburii din baie sau dacă nu sunteți puțin claustrofobi.

Anal
Poziția nu este cu siguranță cea la care visează femeile, dar pentru o experiență, doar așa, ca să nu refuzi ceva ce nu cunoști, poate ai încercat-o și pe asta. Dacă o faci pe nepregătite, adică fără a avea la îndemână un lubrifiant, probabil încercarea este sortită eșecului din start. Iar în cazul în care totuși reușiți să încropiți o pseudo-partidă de sex, durerile de a doua zi îți vor aminti de ce a durat atât de mult până te-ai decis să îi dai o șansă.

Loading...

Citește și

Cât de mult contează grosimea penisului?

Pentru bărbaţi ştim cât de importantă este lungimea şi grosimea penisului. Cei mai mulţi dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *