Poziții sexuale de încercat dacă vrei băiat sau fată

sex

Chiar dacă vor să admită sau nu, mulți părinți au o ușoară preferință în ceea ce privește sexul viitorului copil. Află ce poziții sexuale te asigură că vei avea un băiat sau o fată! 

Dacă vrei să ai o fată

Femeia deasupra
Deși nicio poziție sexuală nu garantează 100% că vei avea o un băiat sau o fată, poziția femeia deasupra îți mărește șansele de a rămâne însărcinată cu o fetiță. Dacă tu ești deasupra poți controla adâncimea penetrării. În loc ca bărbatul să ejaculeze în adâncul vaginului, este indicat să o facă aproape de intrarea în acesta. În acest mod spermatozoizii masculini vor fecunda mai greu ovulul, deoarece durata lor de viață este mai scurtă decât cei feminini.

Poziția misionarului
Aceasta este o altă poziție de încercat pentru cuplurile care își doresc o fetiță. Spermatozoizii care conțin cromozomul X, cel care determină că viitorul copil va fi o fetiță, călătoresc mai încet prin vagin si au o speranță de viață mai mare. Deoarece penetrarea nu este adâncă în această poziție, cromozomii X au mai multe șanse de a fecunda ovulul.

Poziția linguriță
O altă poziție care nu permite penetrarea în adâncime este poziția linguriță. Așadar tot spermatozoizii cu cromozom X sunt cei mai viabili și-ți măresc șansele de a avea o fetiță.

 

Dacă vrei un băiat

Pe de altă parte, dacă vrei un băiat, trebuie să faci sex în poziții care să permită o penetrare cât mai adâncă. Dacă spermatozoizii masculini, adică cei care conțin cromozomul Y, sunt mai lenți, atunci trebuie să te asiguri că ei vor avea toate șansele să ajungă primii la ovul.

Din spate
Sexul în această poziție permite ca în timpul ejaculării spermatozoizii să fie lângă cervix. Și, cum cei cu cromozom Y sunt mai rapizi decât cei cu cromozom X, vei avea mai multe șanse să strângi după 9 luni în brațe un băiețel.

În picioare
Și în această poziție ai mai multe șanse să rămâi însărcinată cu un băiețel. Unghiul de penetrare este adânc și spermatozoizii vor ajunge repede la ovul.

O poziție care îți asigură orgasmul
Se pare că în timp ce ai orgasm vaginul devine mai alcalin, ceea ce favorizează spermatozoizii cu cromozom Y. Astfel, aceștia vor avea mai multe șanse să ajungă primii la ovul și să-l fertilizeze.

Loading...

Citește și

5 fantezii erotice cu sex extrem. Oricine poate face aşa ceva

Există în lumea asta practici sexuale pe care nici nu putem să ni le închipuim. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *