Poziții sexuale la care orice bărbat visează. Află ce îi place să îi faci în pat!

sex

Pozițiile sexuale sunt cele care condimentează orice partidă de sex. Acestea te ajută să ajungi mai repede la orgasm, iar iubitul tău să fie cât mai incitat.

Fiecare femeie ar trebui să cunoască cel putin trei poziții sexuale inedite, cu care să îi arate iubitului său că este o adevărată expertă a sexului.
Iată mai jos însă câteva pozitii sexuale pe care orice femeie ar trebuie să le încerce, deoarece bărbații le adoră:

1. Poziția X

Bărbatul se lungește pe o parte. Femeia se așează pe spate, perpendiculară pe partenerul ei, cu picioarele lipite. Cei doi formează un X. Femeia își poate depărta picioarele și le poate pune pe sol pentru a controla ea însăși mișcările.

2. Poziția Spider

Spider este poziția pe care bărbații adoră să o pună în practică deoarece partenerele lor se simt foarte bine și au orgasm mult mai rapid. Ambii parteneri se asează pe o parte. Ridică piciorul și lasă-l să te penetreze. Poziția seamana foarte mult cu o îmbrățișare și este foarte comodă și ușor de încercat. Nu oferă foarte multă libertate de mișcare, însă stimulează foarte bine punctul G.

3. Călăreața

În această poziție, partenerul tău stă pe spate, iar tu deasupra. Este ideală pentru penetrarea anală, deoarece tu ești cea care deține controlul mișcării de du-te vino. Asigură-te că iubitul tău nu se lasă dus de val și începe să împingă prea tare. Un ritm lent, te va ajuta să controlezi profunzimea cu care ești penetrată și îl va ajuta și pe el să aiba un orgasm exploziv.

4. Misionarul întors

Dacă nu ești prea îndrăzneață, însă vrei să îți surprinzi iubitul cu noi poziții în pat, poți apela la misionarul întors. Această poziție este foarte excitantă pentru bărbați și le oferă și confortabilitate. În plus, tu ești cea care va conduce ritmul.

5. Dansul în poală

Această poziție este foarte relaxantă pentru ambii parteneri. Femeia conduce ritmul, iar partenerul său o poate săruta și mângâia în voie.
Bărbatul stă pe marginea unei canapele sau pe un scaun, iar partenera lui se asează în poală, cu spatele la el. Dacă vrei să tensionezi și mai tare atmosfera, prinde-l de mâini, nu îl lăsa să te atingă și fă mișcări cât mai lascive în poala lui.

Loading...

Citește și

Curiozități despre sexul anal

Sexul anal este un subiect controversat și din acest motiv cele mai multe persoane sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.