Poziţii speciale pentru cunnilingus

sex-1

Sex oral în preludiu? Iată câteva tehnici

Cunnilingus, termenul tehnic pentru sexul oral oferit femeii, poate fi incredibil de intim…
Ca iubitul tău să fie bun la asta, trebuie să fie un excelent cititor al corpului tău, al respiraţiei tale, al mişcărilor şi a ceea ce tu ai putea să îi spui fără cuvinte…
Tot ceea ce faceţi în acel moment este pentru plăcerea voastră şi nu se bazează pe aşteptări legate de performanţă, lecţii din filme porno sau alte experienţe sexuale orale. Iată câte poziţii speciale pentru cunnilingus.

Poziţia „68-ul ei”

Aproape un 69… El stă întins pe spate, în timp ce tu eşti deasupra, cu picioarele îndreptate spre capul lui. Poziţia este bună atât pentru cunnilingus, cât şi pentru analingus.

Poziţia „Turnul Eiffel”

Este o poziţie foarte uşoară, dar care oferă plăceri maxime, atât ţie, cât şi iubitului tău… În poziţia „Turnul Eiffel”, el este aşezat pe podea (lăsat uşor pe spate), în timp ce tu stai cu picioarele depărtate, deasupra feţei lui.
Tehnica este foarte populară, deoarece ambii parteneri au mult control, cel care prestează, este liber să lângă şi să atingă tot ce vrea, în timp ce tu te poţi lăsa mai jos, pentru a aplica mai multă presiune, sau te poţi ridica, pentru mai puţină presiune; poţi încerca şi un balans în faţă şi în spate pentru a schimba punctul în care se concentrează acţiunea.

Poziţia „Extazul Evei”

Dacă doreşti să fii în control sau să încerci ceva nou, Extazul Evei este o poziţie de sex oral excelentă. Iubitul tău stă întins, cu capul pe marginea patului, în timp ce tu „apeşi” pe faţa lui.

Poziţia „Savarinei”

Această versiune de cunnilingus poate fi mai dificilă, dar nu imposibilă. Te aşezi pe pat, te sprijini pe omoplaţi şi cu picioarele ridicate, astfel încât gleznele să fie în dreptul propriului cap.

Poziţia exactă depinde şi de flexibilitatea ta

Poziţia „Savarinei” îţi expune total zona genitală partenerului, care prestează în genunchi. Iubitul tău îşi poate folosi mâinile pentru a mângâia şi explora întregul tău corp.
Cele mai multe cupluri susţin că nu pot „finaliza” această poziţie, dar este excepţional de „perversă” datorită sentimentului de expunere completă.

Poziţia „Călăreşte-i fața”

Plăcerea şi controlul din poziţia „Călăreţei” revine şi cu „aromă orală” în poziţia „Călăreşte-i fața”. Iubitul tău se întinde pe spate, în pat sau pe podea, şi te lasa pe tine să îngenunchezi pe faţa lui.

Poziţia „Fructului Oprit”

Te apleaci uşor în faţă, în genunchi, pui o pernă sub burta, în timp ce partenerul îngenunchează în spatele tău, între picioarele tale larg desfăcute… Poziţia este foarte erotică, mai ales datorită faptului că nu poţi vedea ce se întâmplă şi poţi fi uşor surprinsă, din nou, din nou, din nou…

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *