vineri , 15 decembrie 2017 - 10:33

Prefectura dă bani. Vezi cui!

prefectura06

Cei care au supravegheat alegerile din 5 iunie îşi primesc banii. Prefectura Gorj a început încă de ieri distribuirea banilor. Primii care au fost remuneraţi sunt preşedinţii şi locţiitorii secţiilor din oraşe, iar azi vor fi plătiţi şi cei care au supravegheat alegerile în comune. 

„De astăzi (ieri, n. red.) vor fi plătiţi cei care au participat la procesul electoral. Este vorba de preşedinţii de circumscripţie, de locţiitori, de membrii secţiilor de votare şi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare. Primii care vor primi banii sunt cei care au participat la alegerile din oraşe. Astăzi vor intra banii către primăriile oraşelor, iar de mâine vor fi viraţi şi banii către primăriile comunelor. Cei de la primării se vor ocupa să distribuie ei banii către cei care au participat la procesul electoral”, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.