PREGĂTEŞTE-TE! Cum va fi vremea mâine şi marţi

Începutul de săptămâna nu aduce o prognoză meteo foarte bună, în regiunile extracarpatice vremea urmând să se mențină predominant inchisă. Local, va mai fi ceaţă sau burniţă, informează ANM.

PROGNOZA METEO LUNI: Valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele ce ar fi normale la această dată; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restrânse dimineața și noaptea, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO MARȚI: În sudul și în estul țării, vremea se va menține închisă și local se va semnala ceață, burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, uşor mai ridicate decât cele specifice perioadei; cerul va fi variabil și doar izolat, dimineașa și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade pe litoral.

http://www.libertatea.ro/stiri/prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti-ceata-burnita-si-temperaturi-scazute-1662835

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *