Preia iniţiativa! Când trebuie o femeie să fie mai îndrăzneaţă în pat

trcÎn timpul partidelor de sex sunt câteva situaţii în care femeia trebuie să preia iniţiativa în pat. Totuşi, acest lucru trebuie făcut cu foarte multă delicateţe pentru a nu-i da senzaţia partenerului că ceva este în neregulă.

Sunt unele reprezentante ale sexului frumos care se plâng că partenerii de viață nu se mai dăruiesc așa cum trebuie, în timpul partidei de sex, din diferite motive. Acesta este unul dintre acele momente în care femeile trebuie să fie mai îndrăzneţe şi să preia iniţiativa, pentru ca actul sexual să se desfășoare așa cum trebuie.

Atunci când partenerul îşi pierde erecţia
Pentru nici o femeie nu este plăcut atunci când se află în mijlocul unui moment intim să se trezească dintr-o dată că iubitul își pierde erecția. În această situație, nu trebuie să adopți o atitudine disprețuitoare și nici să pui presiune pe partenerul de viață. Acum este unul dintre acele momente în care trebuie să fi mai îndrăzneaţă în pat, să iei inițiativa, pentru ca totul să revină la normal. Mai ales că în această situație iubitul are nevoie de tot sprijinul tău.

Când poziţia sexuală nu o mai satisface
Atunci când ceva nu te mai satisface în timpul partidelor de amor, fii îndrăzneață și spune-i partenerului de viață că vrei să schimbi ceva. De exemplu, dacă sunteți obișnuiți să faceți sex mai des într-o anumită poziție și acest lucru nu-ţi mai creează nici un fel de plăcere, este momentul să iei inițiativa în pat. Numai gândul că ai avut curaj să vii cu o propunere nouă îi va crește adrenalina și dorința de a face sex.

Sexul a devenit monoton şi nu mai prezintă interes
Pe lângă comunicare, sexul este o parte foarte importantă în orice cuplu și menține o legătură strânsă între cei doi parteneri. Însă, pentru ca viața sexuală să fie satisfăcătoare, trebuie mereu să venim cu ceva nou, ca să nu se instaleze plictiseala. Momente în care femeia trebuie să preia iniţiativa în pat vor fi multe de-a lungul relației, dar cel mai important este să o facă atunci când simte că partenerul nu mai are inspirație. Deci, este cazul să pui în aplicare cele mai mici nebunii care îți trec prin cap, pentru a vă bucura în continuare de partide de sex satisfăcătoare. O viață sexuală fără probleme consolidează cuplul și vă face să vă simțiți bine atât fizic, cât și emoțional.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *