sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:41

Premii importante pentru elevii de la CT Motru

colegiul-tehnic-MOTRUElevii Colegiului Tehnic Motru au participat la Concursul interdisciplinar regional „Electrotehnică-Electromecanică-Electronică-3 E” de la Craiova. De-a lungul acestui an școlar, elevii de la CT Motru au obținut foarte multe rezultate bune la concursuri și olimpiade.

Astfel, ISJ Dolj, Facultatea de Inginerie Electrica Craiova, CCD Dolj și Colegiul Ștefan Odobleja din Craiova au organizat anul acesta a doua ediție a Concursului 3E pentru elevii claselor a IX-a și a X-a. Probele de concurs s-au desfășurat între echipaje compuse din trei elevi de același nivel și același domeniu de pregătire. Probele au fost: proba scrisă individuală, proba practică individuală, proba de creativitate, pe echipe. Rezultatele au scos în evidență preocuparea elevilor și a profesorilor pentru reușite depline! „Concursurile și olimpiadele școlare sunt concursuri de excelență, adresate elevilor cu aptitudini, înclinații și interese deosebite. Olimpicul este elevul care are șansa de a fi descoperit și pregătit de profesori dedicați meseriei. Chiar dacă elevului îi place competiția și dorește să-și testeze limitele, are nevoie și de profesorul care știe și poate să-l îndrume spre descoperirea informațiilor necesare”, a spus Niculina Chițulescu, directorul CT Motru.

Oferta educațională

Universitatea din Craiova, Facultatea de Mecanică, Departamentul de Ingineria și Managementul sistemelor tehnologice Drobeta Turnu Severin a prezentat oferta educațională la C.T. Motru. Elevii au aflat, astfel, care va fi programul concursului de admitere, acte necesare, ciclul masterat. La Drobeta Turnu Severin sunt următoarele specializări: Ingineria sudării, Știința materialelor, Ingineria și protecția mediului în industrie, Inginerie economică industrială, Navigație și transport maritim și fluvial.

loading...
Loading...

Citește și

Încă o minivacanță pentru ANGAJAȚI!

Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată prin OUG zi liberă pentru salariaţii din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *