marți , 21 noiembrie 2017 - 17:49

Premiu IMPORTANT obţinut de un artist gorjean

mihai-topescu

Filiala Târgu Jiu a UAP din România a anunţat că artistul vizual Mihai Țopescu a obținut Premiul Național pentru Artă Decorativă al Uniunii Artiștilor Plastici din România 2015 . “Având un excepțional palmares artistic național și internațional artistul este premiat pentru proiectele sale, fiind invitat anul trecut să ia parte la evenimente internaționale majore în peisajul mondial al artelor, cum au fost participările sale la Bienala de la Veneția (Palazzo Bembo) și Bienala de la Beijing-China. Uniunea Artiștilor Plastici din România are plăcerea de a vă invita la festivitatea de decernare a PREMIILOR UNIUNII ARTIŞTILOR PLASTICI din ROMÂNIA 2015. Evenimentul va avea loc Marţi 29 Noiembrie 2016 ora 18.00 la Muzeul Național de Artă al României – Sufrageria Regală” se arată într-un comunicat al UAP Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Simpozion la UCB Târgu Jiu

Simpozionul Naţional ”ION POPESCU VITESTI-savant geolog”, organizat de Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Targu-Jiu , Muzeul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.