Preot beat, arestat după ce a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului

Preotul Mihai Dumitru a fost reținut, iar judecătorii din Bacău au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile după ce acesta a condus beat și a produs un accident.

Preotul Mihai Dumitru este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei alcoolemie depăşeşte limita legală.

Potrivit procurorilor, fața bisericeasca nu a dat prioritate unei mașini într-o intersecție și a izbit în plin o altă mașină. În urma accidentului, celălalt șofer a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Bacău.

„După producerea accidentului, inculpatul Dumitru Mihai, preot în comuna Mărgineni, a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului. La orele 14:46, numitul Dumitru Mihai a fost depistat şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul analizării probelor biologice stabilind că acesta avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,55 g % la prima probă, respectiv 2,40 % la cea de-a doua probă”, se arată în comunicatul Parchetului.

Preotul Mihai Dumitru, în vârstă de 46 de ani, care de 4 ani este paroh în comunitatea catolică din comuna Mărgineni, județul Bacău, a fost arestat pentru 30 de zile.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Unde va ploua în aceste zile!

Vremea în mini-vacanța de Rusalii. Vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în mini-vacanţa de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *