miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:47

Preşedintele CJ alocă bani pentru repararea halelor Parcului Industrial Sadu

parc-industrial-sadu1

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că va rezolva, în perioada imediat următoare, problema acoperişului Parcului Industrial Sadu. Popescu a precizat că a trimis deja echipe în teren pentru a găsi o soluţie pentru repararea acoperişului.
În Parcul Industrial Sadu îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi. Acestea se plâng de condiţiile de lucru din halele pe care le-au închiriat. Acoperişul halelor este destul de avariat şi ploaia afectează activităţile societăţilor. Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că va analiza costul reparaţiei acoperişului şi va rezolva problema. „În spaţiile existente sunt şapte sau opt societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea economică. E adevărat că sunt anumite porţiuni din acoperiş pentru care trebuie găsită o rezolvare în perioada imediat următoare. De astăzi sunt echipele în teren care vor verifica soluţia tehnică. Ori venim şi construim o nou şarpantă care să acopere toată hala de producţie, ori venim şi completăm hidroizolaţia pentru a înlătura această problemă. Cer este că sunt echipele în teren. Facem o evaluare aproximativă a costurilor şi vom identifica şi soluţia juridică, în sensul că vom trebui să majorăm capitalul social al societăţii Parc Industrial ca ei să desfăşoare procedurile legale în ceea ce priveşte contractarea lucrărilor şi execuţia acestora”, a declarat Cosmin Popescu.loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.