Președintele Iohannis, neglijent față de opera lui Brâncuși

Cu toate că, în discursul bine pregătit pe care l-a ținut la Tg-Jiu, Klaus Iohanis a fost extrem de apreciativ la adresa  operelor brâncușiene, președintele a ignorat interdicțiile din Parcul Central și s-a așezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tăceriohanis-carciumaruii, sub privirea îngăduitoare a primarului Cârciumaru și a polițiștilor locali.

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

4 comentarii

 1. De neam prost sa te dai la o parte

 2. ce mai faceti D-nnule TUDOR ?!Asa este ca va bucurati de venirea D-nlui Presedinte si al D-nlui premier ?!Sa traiti si multa sanatate ..

 3. „As vrea ca lucrarile mele sa se ridice în parcuri si
  gradini publice, sa se joace copiii peste ele, cum s-ar fi jucat peste pietre si
  monumente nascute din pamânt, nimeni sa nu stie ce sunt si cine le-a facut – dar
  toata lumea sa simta necesitatea si prietenia lor, ca ceva ce face parte din
  sufletul Naturii.” (C. Brancusi)

 4. Turismul e aur. Anti-Brâncuşi, nasol că mulţi formatori de presă bagă strâmbe în postromânism ingnorând consecinţele. Ce nu vrea să priceapă zgârciţii e riscul ca acest simbol mai naţional din tezaurul la Neamul Românesc, neachiziţionat, s-ajungă trofeu Cuminţenia la Lukoil, la Tokes, care e… plin de valută, la megamiliardarul Soroş, la Suleyman, pe la bănci sau la kilobişniţari! Eşecul achiziţionării Cuminţeniei Pământului e ca şi cum ne-am da foc la Eminescu, inculţi fără TVR Cultural, poate şi fără România Radio curând, dar cu investiţii minime în EduCultură, ceea ce va spori miştoul extern – american, Schengen, rusesc, secuiesc, tabloidic. 30 milioane români sa nu strângă ei decât 1 milion de euro! Cota unica de impozitare trebuia regândita în prealabil, că n-avem filantropi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *