miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:19

Previziuni INFRICOŞĂTOARE!

Cea mai cunoscută prezicătoare din estul Europei, Baba Vanga a făcut previziuni cutremurătoare. Iar acum, una dintre ele este pe cale să se contureze. Şi nu e singura! Părintele Arsenie Boca şi părintele Iustin Pârvu au lăsat şi ei în urmă profeţii care îi cutremură pe credincioşi.

Se conturează o nouă predicţie a clarvăzătoarei, conform căreia în anul 2016 va avea loc invazia Europei de către musulmani. Marele război islamist va începe în Siria şi va culmina cu preluarea controlului asupra Romei în 2043. În previziunea ei se va înfiinţa un califat, iar Europa de astăzi nu va mai exista ci va fi transformată într-un continent sterp şi nepopulat.

În România, Părintele Arsenie Boca a lăsat în urmă profeţii care îi cutremură pe credincioşi. Sfântul Ardealului spunea că trei ţări vor ocupa România: Ungaria, Rusia şi Bulgaria, iar ţara noastră se va confrunta cu o puternică emigraţie.

„Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or să mai poată, căci România va fi înconjurată de flăcări”, spunea ”Sfântul Ardealului”.

Sursa Antena 1

loading...
Loading...

Citește și

Cursul Euro, un nivel maxim istoric. Ce spun specialiștii

Euro a crescut marți, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), până …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.