Prim-ministrul Cioloş şi-a trimis Corpul de Control la CE Oltenia

Dacian-Ciolos

Corpul de Control al prim-ministrului Dacian Cioloş a început o verificare la CE Oltenia. Doi funcţionari şi-au făcut apariţia la companie, după-amiază, iar surse de încredere spun că acest control vizează, printre altele, şi Clubul Pandurii.
Principalul finanţator al CS Pandurii a fost producătorul de energie din Gorj. Şi asta, până la o decizie a ministrului Energiei, Victor Grigorescu, de a tăia finanţarea. Din acel moment echipa de fotbal se zbate să facă performanţă, având grave probleme financiare. „Nu este primul control. De obicei, funcţionarii solicită anumite documente, după care pleacă. Nu este nimic neobişnuit. Aceştia au fost primiţi de reprezentantul CEO, directorul Ionel Ilie.”, au declarat sursele citate.
loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.