miercuri , 18 octombrie 2017 - 21:25

PRIMA DECLARAȚIE a lui Cârciumaru: E PERICOL!

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a făcut, în urmă cu puțin timp, primele declarații după scandalul din partid cu privire la modificarea listelor pentru alegerile parlamentare și în contextul în care mai mulți primari social democrați au mers la sediul partidului pentru a-i cere socoteală.

14877036_1115717028464487_119657722_n

”Apare pericolul ca PSD să nu depună listele la BEJ, dar se încearcă un ultim demers din partea organizației de la Gorj. A plecat o delegație la București să se întâlnească cu președintele Dragnea și să discute, iar în cazul în care nu se rezolvă vom merge cu listele aprobate în CEx central pentru că nu ne putem permite să facem rău partidului la nivel național. Nu mi-am dorit să ajung parlamentar”, a declarat Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

2 comentarii

  1. nu sunt surprins ca sunt prosti ,,,dar sunt multi…!!!asta e!!

  2. unul din popor

    Ce bine ati face psd, sa nu mai candidati NICIUNUL, ati face sa respire judetul Gorj dupa 27 de ani, in care ati condus permanent si ati pus praful pe judetul Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.