Primar cu teren de tenis în grădină, acuzat că aruncă banii comunei pe fereastră!

primarul-ion-ciobe-(1)

Primarul comunei Muşeteşti, Ion Ciobea, este acuzat că s-a „dedulcit” la banii publici şi că a prosperat în timp ce localnicii comunei sunt lipsiţi de cele mai elementare lucruri: drumuri şi canalizare. Chiar dacă nici în 16 ani nu a reuşit să reabiliteze unul dintre principalele drumuri, uliţa care duce la casa mamei sale este asfaltată, nu în totalitate, ci doar până în dreptul casei părinteşti.

teren-tenis-in-curtea-primarului-(1)-c

O parte din localnici nu-l mai vor pe primarul Ion Ciobea, fiindcă s-au săturat, spun ei,  să vadă cum sunt aruncate milioane de lei pe obiective inutile. Cert este că în ciuda faptului că localitatea nu dispune de vreo bază sportivă, în afara celei din apropierea primăriei şi la care încă se construieşte, în grădina mamei primarului a răsărit un teren de tenis. „Cum a reuşit, din salariul lui de primar, să-şi facă un teren de tenis la standarde înalte, cu proiectoare, cu tot ce trebuie? În comună nu există aşa ceva, dar el a avut grijă să-şi facă în grădină”, spune unul dintre localnici, Grigore Ghindă.  Când este întrebat, primarul din Muşeteşti răspunde nervos că este un om înstărit şi că toate aceste acuzaţii care vin peste el, sunt doar pentru că este campanie electorală.

„E proprietatea lu’ mama”

teren-tenis-primar-(1)

În privinţa terenului de tenis răsărit pe proprietatea familiei, primarul a precizat: „Eu am un teren de tenis la mama, pe proprietatea lu’ mama cu documente şi autorizaţii în regulă. Un astfel de teren este şi în comună a cărui construcţie e terminat[. (…) Da”… ce vreţi, boscheţi? E frumos, nu am voie să-mi fac? Să nu amestecăm proprietatea privată cu proprietatea publică. Astea sunt avizele, autorizaţia, proiectul cu foişor, grup social…. Vă dau tot, tot, acte pentru tot ce am făcut. În viaţa mea, 26 de ani am fost negustor şi n-am făcut decât cu acte, am şi acum bonuri de ţeavă, cărămidă, de 30 de ani. Dar, e campanie electorală. Eu vreau să-mi văd de campania electorală, trebuie să dau explicaţii. Inclusiv bonuri de benzină şi motorină am. Am chitanţe. Am acte inclusiv pe plasa de sârmă, acolo am şi lemnele. Ţeva, nisipul…”, a mai spus primarul vizibil iritat şi grăbit să ne arate tot dosarul care cuprinde documentele pentru construcţia terenului din curtea mamei sale. Interesant este că aceste documente se aflau în biroul de la primărie.

teren-tenis-in-curtea-primarului-(6)

Nu duce lipsă de bani… şi nici de minte

IMG_4766

Primarul se arată mândru de veniturile lui şi ale familie: „Sursele mele de venituri, eu am două fete, una e doctoriţă stomatolog, o fată e director la Loreal, Bucureşti, un ginere inginer IT, alt ginere, am o nevastă cu pensie, eu am şi pensie şi salariu. Lipsă de bani şi de minte nu am dus lipsă niciodată”.

Acuzaţii

loc-refugiu-animale-(3)

Grigore Ghindă, localnicul care-l acuză pe primar că-şi bate joc de banii comunei, mai afirmă: „Panourile informative la intrarea şi ieşirea din localitate au costat 37.000 de lei. La fântâna existentă a făcut un acoperiş de 27.000 de lei, canalizare de 40 de miliarde de lei şi care e blocată. Vă vine să credeţi că a dat 25.000 de lei pentru UN AR proprietarului care are teren în dreptul canalizării? Uite că se poate. Acest om nu mai trebuie să fie primar. Şi-a bătut joc de banii comunei, de banii oamenilor, asta e adevărul. Organele abilitate ar avea ce să găsească dacă ar veni să cerceteze”, a mai spus Grigore Ghindă.

Probleme vechi

musetesti-(2)

Anul trecut, primarul preciza pentru Gorj Domino că vina pentru canalizarea inexistentă o poartă Guvernul: O investiţie de peste trei milioane de lei zace nefolosită de șase ani. Banii au fost alocați de Guvernul României, dar ultima tranșă nu a mai ajuns la Gorj. Reţeaua de canalizare din comuna Muşeteşti ar trebui să deservească 500 de familii. Au fost instalate conductele, dar nu mai sunt bani şi pentru a monta staţiile de epurare. Primarul comunei Mușetești, Ion Ciobea, a declarat că ar mai avea nevoie un milion de lei pentru a termina lucrarea, dar Guvernul nu i-a mai dat şi aceste fonduri. Îi este imposibil să aloce atâția bani din bugetul primăriei. Din păcate, staţiile de epurare stau în faţa primăriei de ani buni şi riscă să se degradeze. „Rețeaua de canalizare trebuia să fie gata. Stațiile de epurare stau ca la muzeu, deoarece nu sunt bani. Trebuie să primim de la Guvern, dar nu știu când, căci am avut doar promisiuni… Constructorul nu se poate apuca să monteze stațiile de epurare, dacă nu primim bani. Cam un milion de lei ar fi suficienți. Sunt șase ani de când au început lucrările la canalizare. În noiembrie 2014 ne-au trimis banii, dar nu am putut să lucrăm cu ei. Așa se practică, cei de la Guvern au știut că nu putem lucra, era deja iarnă. Așa că am dat banii înapoi”, a spus Ion Ciobea, primarul comunei Mușetești.

loading...
Loading...

Citește și

Un afacerist din Bîlteni a încercat să concureze împotriva unor firme de casă! Un primar a zis NU!

Firma Eisen Land SRL Bîlteni, administrată de Gheorghe Pănescu, în colaborare cu o firmă spaniolă …

3 comentarii

  1. :)))))))) JENANTULE

    cel mai mare spagar primar din Gorj, daca va mai fi ales primar isi merita soarta oamenii din comuna aia

  2. Iata o metoda confortabila de facut bani!Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii!Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie!Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email anghelusandrei77@yahoo.com

  3. grivei catelul pesedist

    Toti excrocii si blatistii sau adunat in PNL . Pacat de acest partid istoric infiltrat de toti ciripitorii la Securitate si pesedisti notorii in frunte cu Valceanu si Grivei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *