PRIMAR PNL: Să se facă ANALIZĂ cu PICIOARELE-n APĂ RECE

pnl

Primarii Partidului Național Liberal, Liviu Cotojman și Constantin Bobaru, speră ca liderii PNL de la București să găsească soluții rapide pentru revigorarea formațiunii politice.

Liberalii încă nu și-au revenit după eșecul din alegerile parlamentare. Partidul are, în acest moment, o conducere interimară la nivel național. Primarul Liviu Cotojman nu vede cine ar putea fi, în acest moment, cea mai potrivită persoană să conducă partidul. “E greu de spus cine să fie președinte la PNL Gorj, în condițiile în care se simte că de la centru lucrurile nu merg în direcția în care ne-am dori-o noi , militanții de bază ai partidului. Sper ca cei din fruntea partidului să facă analize să vadă în profunzime ce variantă va fi mai bună pentru resuscitarea partidului la nivel național, efectele se vor resimți până la cea mai mică organizație locală . Să lase orgoliile deoparte și orice ține de luptele interne din partid la nivel național. Sper ca organizația națională să găsească varianta cea mai bună, ca să simțim în perioada următoare o resuscitare a partidului”, a declarat edilul comunei Roșia de Amaradia.

Bobaru: PNL nu și-a spus ultimul cuvânt

Primarul liberal al orașului Bumbești-Jiu este convins că liderii partidului de la Gorj vor lua cele mai bune măsuri pentru ca organizația să obțină rezultate mai bune în viitoarele alegeri. “Cu siguranță, după sărbători în PNL se vor face întâlniri la nivelul conducerilor organizațiilor de la cel mai mic nivel la cel mai înalt și va găsi soluțiile corespunzătoare. Nu cred că Partidul Național Liberal și-a spus ultimul cuvânt în politica românească . O să ne întâlnim și la nivel județean. Sper să facem o analiză cu picioarele-n apă rece și să găsim soluții. Cred că vina pentru scorul din alegeri este una colectivă. Partidul va decide care vor fi măsurile ce trebuiesc luate ”, a precizat Constantin Bobaru.

loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

Un comentariu

  1. Mai naroDacule de primar care esti ,n-ar fi mai bine sa faceti analiza cu capul in apa rece nu cu picioarele ? Sau voi primarii chiar ganditi cu ,,,,,picioarele ? Atunci nu ne mai miram de nimic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.