PRIMAR PSD: Cârciumaru NU trebuie să ne condiționeze

carciumaru-florin-1

Primarii social-democrați de la Slivilești și Cătunele nu renunță la ideea de a-l susține pe Ion Iordache la parlamentare, în ciuda faptului că Florin Cârciumaru a amenințat cu demisia din funcția de președinte al PSD.
Sorin Bucurescu, primul edil care a propus în spațiul public ca fostul primar din Turceni să fie pus pe listele Partidului Social Democrat, este de părere că Florin Cârciumaru nu ar trebui să plece din fruntea organizației, în ciuda tensiunilor apărute în ultima perioadă. Primarul comunei Slivilești rămâne ferm pe poziții. Îl susține în continuare pe Ion Iordache la parlamentare și speră ca liderul PSD Gorj să accepte și el să-l pună pe liste pe omul de afaceri. „Personal, consider că domnul Cârciumaru nu trebuie să-și dea demisia sub nicio formă pentru insistența noastră în candidatura lui Iordache. Nu are nicio legătura una cu alta. Noi, primarii care îl susținem pe Iordache, până la urmă vom reuși să fie candidatul la funcția de deputat, dar asta nu înseamnă că președintele partidului PSD trebuie să-și dea demisia. Eu cred că noi, toți primarii PSD din județul Gorj, trebuie să purtam o discuție și în urma acestei discuții să luăm o decizie. Noi nu renunțăm sub nicio formă la această idee cu candidatura, iar dânsul trebuie să renunțe la ideea cu demisia. Domnul președinte Cârciumaru nu trebuie să ne condiționeze în acest sens. Dânsul este un președinte care și-a făcut treaba, merită în continuare să fie președintele PSD, pentru că are o experiență de necontestat, dar nepunându-ne această condiție. Probabil, dânsul este supărat din cu totul și cu totul alte motive și condiționează acest aspect, dar nu cred că are vreo legătură. Eu zic că numai împreună vom putea lua cea mai bună decizie pentru PSD. Dacă noi, în continuare mergem și suntem uniți , alături de președintele Florin Cârciumaru, vom putea să obținem cu siguranță trei posturi de deputat. Ori, dacă domnul Cârciumaru spune că face un pas înapoi sau noi, primarii, spunem că facem un pas înapoi, riscam să luam doar două posturi”, a declarat primarul comunei Slivilești.

Țuilă: Poziția lui Cârciumaru, o GREȘEALĂ

Nici primarul comunei Cătunele nu face pasul înapoi în ceea ce privește susținerea candidaturii lui Ion Iordache. Florinel Țuilă este de părere că Florin Cârciumaru a greșit când a amenințat că-și dă demisia din funcția de președinte, dacă primarii nu renunță la ideea lor.„Această poziție a lui Florin Cârciumaru este o greșeală. Până la urmă, un partid este constituit din membri care stabilesc destinele, care aleg un președinte și dacă membrii în marea lor majoritate au o viziune, trebuie luați în calcul. Nu știu nimic la ora actuală. Știu că și eu și alți colegi ai mei am discutat să-l susținem pe Iordache, dar trebuie discutat, nu trebuie luate așa decizii. Dacă majoritatea vrea ceva, așa trebuie să se întâmple. Dânsul are opțiunea dumnealui, oamenii au opțiunile lor, ce se va hotărî, trebuie aplicat. Majoritatea trebuie respectată”, a conchis Florinel Țuilă.loading...
Loading...

Citește și

Vezi când începe Festivalul Internațional Tudor Arghezi!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Christian …

2 comentarii

  1. Tuila….tu sa vorbești din boschetii din dealul bujorascului unde îți duci angajatele din primărie!!!…..bai nesimțirile tu reprezinți P.S.D….alo caliniule..cu gunoaie de astea mergeți voi…….la alegeri!!!…tuila vezi ca lam auzit pe Bobic ca o sa te bombardeze iarăși ……apropo…vezi ca te-au filmat si cu secretara in boschetii din bujorascu ….o sa fi actor de renume!!!

  2. Alti,, primari”de ce nu-l sustin pe nenea buldozeristul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *