Primar PSD, din Gorj: Nu cunosc cine e Mihnea Costoiu. E în partidul nostru?

mihnea-costoiu06

Senatorul de Gorj, Mihnea Costoiu, nu mai este dorit de primarii din judeţ. Aceştia sunt nemulţumiţi de activitatea de parlamentar a senatorului, dar mai ales că în cei trei ani de când este senator de Gorj nu i-a ajutat cu nimic și nici măcar nu a trecut prin localităţile care aparţin de colegiul în care a fost ales. 

Costoiu a fost ales în Senat după ce postul de pe Colegiul 2 a rămas vacant în urma plecării social – democratului Toni Greblă. Primarul de la Bengeşti Ciocadia, Victor Geogia, a declarat că nu l-a văzut niciodată pe Mihnea Costoiu în colegiul în care a fost ales. „Nu prea cunosc cine este Mihnea Costoiu. Este din partidul nostru? Cine e Mihnea Costoiu? Am auzit că este senator de Gorj, dar eu nu-l cunosc. Nu l-am văzut niciodată. Un senator trebuie să mai vină în colegiul respectiv, iar eu pe dânsul nu l-am văzut. Singurul pe care l-am văzut este Weber. Domnul Weber s-a zbătut să ajute comunitatea”, a declarat Geogia.

Michi Nioață: „Voi susţine ce hotărăşte partidul”

Primarul de la Bumbeşti Piţic, Michi Nioaţă, a declarat că el va susţine candidaţii decişi de partid, indiferent dacă Mihnea Costoiu va mai candida sau nu. „Voi susţine şi vechii candidaţi. Voi susţine ce hotărăşte partidul. Indiferent de nume, voi susţine candidaţii PSD. O singură dată am vorbi cu domnul Mihnea Costoiu, mai mult am colaborat cu domnul Weber, cu care din două în două săptămâni ţineam legătura”, a declarat Nioaţă.

Marian Ardeiu: „Pe mine domnul Mihnea Costoiu nu m-a ajutat, dar nici nu am apelat la dânsul”

Primarul de la Samarineşti, Marian Ardeiu, este la acelaşi sentiment cu Michi Nioaţă şi va susţine candidaţii pe care îi va alege partidul. În ceea ce priveşte ajutorul primit de la senatorul Costoiu, acest a declarat că nu a primit niciun fel de ajutor, dar nici nu a apelat la el. „Noi o să sprijinim candidaţii PSD, fără alte discuţii, atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor. Ce va decide partidul asta vom face. Pe mine domnul Mihnea Costoiu nu m-a ajutat, dar nici nu am apelat la dânsul”, a declarat Marian Ardeiu.

loading...
Loading...

Citește și

Parlamentarii vor să taxeze exporturile de energie! AFEER: Producţia de energie va SCĂDEA!”

Exporturile de energie electrică ale României va trebui să includă în viitor şi certificate verzi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.