vineri , 15 decembrie 2017 - 4:42

Primăria Târgu Jiu angajează inspector de specialitate

primaria-targu-jiu

Primăria Municipiului Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate (ghid de turism), gradul profesional debutant, din cadrul Centrului naţional de informare şi promovare turistică ”Constantin Brâncuşi”, Direcţia turism şi evenimente culturale.
Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă studii de superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile economic, administrativ sau juridic; experienţă în administraţia publică-cel puţin 1 an; să fi absolvit studii de masterat în domeniul studiilor superioare absolvite; capacitatea de exprimare (scris ,vorbit,citit) în cel puţin o limbă de circulaţie internaţională-nivel mediu; să aibă aptitudini legate de procesul decizional, de organizare şi coordonare de analiză şi sinteză, planificare şi acţiune strategică, control şi depistare a deficienţelor, capacitate relaţională cu superiorii, spirit de iniţiativă. Dosarele se pot depune până pe 15 septembrie. Concursul se va desfășura pe 27 septembrie, proba de limbă străină și pe 29 septembrie proba scrisă. Data interviului va fi anunțată ulterior.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.