vineri , 24 noiembrie 2017 - 18:41

Primăria Târgu-Jiu caută să angajeze ȘEF

primaria-targu-jiu

Agenția Națională a Funcționarilor Publici va organiza un concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de director executiv adjunct din cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu. Direcția de Protecție Socială de află în subordinea Primăriei Târgu-Jiu.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 septembrie, ora 10:00: proba scrisă; iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental al ştiinţelor sociale, ramura de ştiinţe-ştiinţe economice sau ramura de ştiinţe – ştiinţe sociale, domeniul de licenţă: asistenţă socială sau sociologie; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.