Primăria Târgu-Jiu caută să angajeze ȘEF

primaria-targu-jiu

Agenția Națională a Funcționarilor Publici va organiza un concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de director executiv adjunct din cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu. Direcția de Protecție Socială de află în subordinea Primăriei Târgu-Jiu.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 septembrie, ora 10:00: proba scrisă; iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental al ştiinţelor sociale, ramura de ştiinţe-ştiinţe economice sau ramura de ştiinţe – ştiinţe sociale, domeniul de licenţă: asistenţă socială sau sociologie; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.