luni , 11 decembrie 2017 - 19:09

Primarii au CHIULIT. Unde au fost chemaţi, ieri

alegeri

Primarii gorjeni au fost, ieri, instruiți pentru alegerile parlamentare de către Prefectura Gorj, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Consiliul Judeţean şi Autoritatea Electorală Permanentă. Mulți primari au absentat de la întâlnire, însă și-au trimis reprezentanți.

Prefectul de Gorj, Gheorghe Paraschivu, le-a transmis edililor să fie extrem de atenți la organizarea alegerilor parlamentare din 11 decembrie deoarece au fost introduse noi reglementări. La eveniment a participat și subprefectul Sorin Arjoca. Acesta le-a prezentat primarilor calendarul de organizare a alegerilor. “Pe 16 septembrie a devenit funcţional Biroul Electoral Central. Pe data de 2 octombrie se aleg cei doi judecători pentru Biroul Electoral Județean de circumscripție și pe 5,6 octombrie va fi completat cu reprezentanții partidelor politice. Pe 27 octombrie se depun listele de candidați. Pe 11 noiembrie începe campania, iar dumneavoastră, primarii aveți acele obligații cu locurile de afișaj. Pe 25 noiembrie se desemnează președinții și locțiitori secțiilor de votare”, a declarat subprefectul.
loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu a făcut CRIZE de GELOZIE într-un club! Iubitul i-a dat PAPUCII!

A devenit cunoscută odată cu participarea la primul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, concurs, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.