luni , 20 noiembrie 2017 - 9:54

PRIMARII i-au scris lui DRAGNEA. Ce i-au CERUT!

Weber

Deputatul din colegiul numărul 2, Mihai Weber, speră ca liderii de la București să modifice listele votate în comitetul executiv al PSD Gorj.

Mihai Weber susține, în continuare, că listele care vor ajunge, azi, pe masa șefilor de la centru, nu reflectă realitatea. „Sper să facă o analiză clară și reală, bazată pe imaginea și valoarea fiecărui candidat, după care, să decidă ordinea pe liste. Am susținerea majorității primarilor și șefilor de organizații din colegiu, care i-au trimis și o scrisoare lui Liviu Dragnea”, spune deputatul. Deși pare convins că liderii de la centru vor face o analiză obiectivă a listelor, Mihai Weber reafirmă că nu va pleca din PSD să candideze din partea altui partid la parlamentare, în cazul în care șefii de la București vor aproba listele votate în Comitetul Executiv la Gorj. Mihai Weber susține că a constatat în presa locală că Ion Ciocea nu se mai bucură de sprijinul majorității primarilor din județ care i-au dat votul pentru a ocupa locul 2 pe lista PSD la Camera Deputaților. ”Nu văd cu ce mesaj s-ar putea duce Ciocea în bazinul Motru sau în Târgu-Jiu. În schimb, eu pot vorbi de inițiativele și interpelările pe care le-am avut privind susținerea activități miniere. Pot vorbi și de investițiile din municipiu”, a conchis deputatul.loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Măsurile economice luate de Guvernul PSD-ALDE au dus România cu un picior în groapă

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a prezentat, la finele săptămânii trecute, concluziile unui raport al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.