Primarii PSD s-au DECIS. Ce vor face în CAMPANIE!

PSD-Gorj-cmk

Edilii social-democrați sunt hotărâți să tragă tare în campanie pentru candidații Partidului Social Democrat, nu pentru independenții Ion Călinoiu și Ion Ciocea.

Primarii PSD Gorj sunt în continuare nemulțumiți de faptul că liderii de la centru au modificat listele organizației județene pentru alegerile parlamentare. Chiar și așa, sunt hotărâți să treacă peste supărări și să muncească în campanie pentru partid. Lui Victor Georgia nu-i place că PSD Gorj a ajuns în pragul dezbinării. E convins că o parte din electoratul social-democrat îi va vota pe fostul președinte executiv Ion Călinoiu, candidat independent la Camera Deputaților. „Sincer să fiu, nu văd o situație bună, am fost un partid unit, însă am început să ne dezbinăm. De la Revoluție și până acum, am condus și am predominat din punct de vedere politic acest județ. Acum, este o încărcătura în partid. Probabil, lucrurile se vor liniști după alegeri. Este o dezbinare, într-adevăr, plecând fostul președinte Călinoiu din partid. Oricum, o parte din electorat va merge și spre Călinoiu. Să nu uităm că a fost în fruntea județului din 1994 și oricum a făcut și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Are un cuvânt greu de spus, s-ar putea să intre în Parlamentul României. Are șanse, acum rămâne de văzut, și modul în care își va face campanie”, a declarat primarul comunei Bengești Ciocadia.

Birău: PSD-nu e DEZBINAT

Primarul orașului Târgu-Cărbunești anunță că va face campanie pentru PSD, nu pentru independenții Călinoiu și Ciocea.”Nu cred că cei doi au dezbinat PSD. Cred că rezultatele care vor fi la alegerile din 11 decembrie vor demonstra acest lucru. Se vor risipi anumite voturi, dar până la urmă, cred că PSD va câștiga alegerile din județul Gorj. Își va atinge targetul de doi deputaţi și un senator la alegeri. Noi ne vom lua voturile noastre. Bineînțeles că vor fi și ceva pierderi, voturi pe care le vor lua Ciocea și Călinoiu de la PSD . Eu fac parte din PSD și nu pot să fac campanie decât pentru acest partid”, a precizat Dănuț Birău.

„PSD se va situa pe primul loc”

Deși e convins că Ion Călinoiu și Ion Ciocea vor lua din voturile PSD, primarul orașului Tismana spune că tot Partidul Social Democrat va câștiga alegerile din 11 decembrie la Gorj.”Cei doi independenți vor lua din coșul PSD- ului. Sunt foarte multe consecințe negative în urma a cea ce s-a întâmplat în organizație. Oricum cred că PSD e cea mai puternică organizație și se va situa pe primul loc. Vă dați seama că va trebui să fac campanie pentru partid. E posibil să se supere Călinoiu, dar totodată e posibil să înțeleagă că vor fi simpatizanți care vor vota cu Călinoiu. E foarte mare numărul de voturi pe care trebuie să-l adune”, a declarat Marian Slivilescu.

„APEL de la Motru”

Liderul PSD Motru face un apel la social-democrații din județ. Le transmite să fie uniți în alegeri pentru a nu pierde bătălia din decembrie.”PSD Motru se va alinia deciziilor partidul. E regretabil ce s-a întâmplat, dar asta e viața. Aș trage un semnal de alarmă să fim cât mai ponderați în luarea de decizii și să nu le facem pe plac celor care ne vor răul. Se știe că la Motru au fost ceva probleme la locale și s-a văzut rezultatul în vară”, a conchis Cosmin Morega.

loading…loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *