vineri , 28 aprilie 2017 - 13:14

Primarul Ciocea: Voi candida din partea altui partid! Îl vom ajuta pe Călinoiu să candideze independent

Primarul Ion Ciocea, eliminat de pe locul 2 de pe listele PSD, a declarat că, dacă președintele PSD, Liviu Dragnea, nu revine asupra listelor, își va depune candidatura, în această noapte, din partea altui partid.

”Weber să fie scos, să-l ia acolo la ei, la Teleorman. Dacă-l vor menține pe listă, și eu și domnul Călinoiu, poate și alții, ne vom depune candidaturile după ce se va depune listele PSD. Voi candida doar din dorința de a nu apărea din nou Weber să ne fure pe noi”, a afirmat Ciocea.

14875335_1115718908464299_1514596302_n

Ciocea spune că Ion Călinoiu are susținerea primarilor. ”Am trimis oameni să strângă semnături, fiecare primar a trimis oameni să-l susținem să candideze independent. Nu vrem să-l lăsăm să fie izolat”, a conchis Ciocea

loading...

Citește și

DE NECREZUT: BĂRBAT ARS la SUSENI, de la o PUNGĂ DE PUFULEȚI! Cum s-a întâmplat așa ceva!

Un bătrân de 80 de ani a fost adus in aceasta dimineata la Spitalul din …

Un comentariu

  1. unul din popor

    Ce bine ati face psd, sa nu mai candidati NICIUNUL, ati face sa respire judetul Gorj dupa 27 de ani, in care ati condus permanent si ati pus praful pe judetul Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.