Primarul Florin Cârciumaru a anunţat că îşi dă DEMISIA!

carciumaru

Într-un stat cu o democraţie funcţională asta ar fi fost normalitatea, ca primarul municipiului Tg Jiu să-şi anunţe demisia. Din nefericire, societatea în care trăim nu este asta, ci una în care noi, electoratul, suntem minţiţi, batjocoriţi, umiliţi şi trataţi ca nişte sclavi, ca servitorii unor astfel de conducători, cum este Florin Cârciumaru. Cât va mai trebui să treacă, cât va mai trebui să înghiţim până când ne vom trezi să spunem „STOP! Plecaţi voi!”? Astăzi doar voi puncta bătaia de joc la care am fost supuşi şi motivele pentru care, într-un gest salvator şi de minim bun simţ, Florin Cârciumaru ar trebui să plece. Să plece măcar din fruntea primăriei, dacă nu şi din oraş.

1. În cei 17 ani de mandat, a avut la dispoziţie un buget de 700 de milioane de euro. Cu aceşti bani, se putea construi un oraş de la zero. Noi, însă, ne-am ales cu un centru distrus, doar pentru ca Florin Cârciumaru să poată da un camion de bani firmei sale de casă. În oraşul lui Brâncuşi, nu s-a pus granit, care, culmea, şi există şi pentru care s-a făcut toată documentaţia tehnică, s-au emis avizele şi autorizaţiile. Mă tot întreb, oare voi, cei care citiţi aceste rânduri, realizaţi în ce oraş trăim şi cu ce om avem de a face?! Toate actele tehnice, proiectul, studiul, au fost pentru granit, iar, peste noapte, cu de la sine putere, acest… primar s-a hotărât să pună beton amprentat. Nici dacă ar fi tratat centrul oraşului ca pe propria bătătură un om zdravăn la cap nu şi-ar fi putut permite o asemenea… nici nu ştiu cum s-o numesc. Dar, iată de ce a făcut-o! Numai pentru spălarea acestui beton amprentat acest primar a plătit 175.573, 38 euro.

polaris

2. În dispreţul nostru, al tuturor, a aruncat 100 de mii de euro pe un brad. Odată prins, orice om în care mai există un sâmbure de morală încearcă să se scuze, recunoaşte, bagă capul între umeri şi pleacă… unde o vrea. Nu, Florin Cârciumaru nu a făcut asta!

3. Nemaiştiind cum să dreneze banii din primărie, a plătit oameni care au fost pontați 72 de ore într-o zi de 24 (despre asta vom scrie în numerele viitoare).

4. A achiziţionat nişte utilaje la preţuri mult mai mari decât cele ale pieţii, pe care le-a abandonat. Este de neînţeles câtă nesimţire poate să zacă într-un asemenea om, iar noi câtă umilinţă suntem dispuşi să înghiţim. Este ca și când ar fi cumpărat două Porsche-uri pe care le-ar fi abandonat în ploaie. Este de neînţeles să cumperi un bun pe care, apoi, să-l expui degradării, să nu te intereseze. Putea măcar cu o folie să le acopere. Este vorba despre utilajele din poză, pe care le-a depozitat la voia întâmplării, după cum vedeţi, într-o clădire fără acoperiş. Procesul de degradare al acestora se poate observa din fotografii.

Nu-l interesează! Şi e normal să nu-l intereseze, că nu sunt banii lui, sunt banii noștri.

5. Fac eforturi inimaginabile să păstrez un limbaj decent. Dar cum să fac cu un asemenea om care vine, ne ia banii, ne batjocoreşte şi ne umileşte? Nu am terminat documentarea în acest caz, am ajuns până la 22. Acesta este numărul persoanelor pe care Florin Cârciumaru le-a angajat la primărie sau în instituţiile subordonate ale acesteia. Toate rudele până la al nu ştiu câtelea grad şi toate obligaţiile şi le-a angajat în primărie, de parcă această instituţie ar fi a mă-sii, nu a oraşului, nu a noastră, a locuitorilor acesteia. Ba mai mult, nu s-a mulţumit doar să-i angajeze, i-a făcut stăpânii noștri, că ei aşa se consideră şi se comportă în consecinţă.

6. Viceprimarul Adi Tudor, finul primarului, mediocru la şcoală, mediocru la facultate, este acum viceprimarul nostru. Se ocupă, printre altele, de cultură. Are aceeaşi nesimţire şi aroganță, împrumutată, evident, de la nașu’ şi şeful său, Florin Cârciumaru. În loc să tacă, să tacă, să tacă „dracului” din gură (vorba lui Florin Cârciumaru)… iese cu obrăznicie şi ne minte. Ne minte cu seninătatea mentorului său. Spune că bradul, de fapt, n-ar fi atât de scump?! Dacă tăcea, subiectul trecea mai repede uitării, astfel nu face decât să stârnească revoltă şi mânie în noi, electoratul. Fără să pomenească (nici n-are cum) el, şeful culturii (?!) că bradul de Crăciun simbolizează ceva, la fel cum mielul simbolizează ceva de Paşti. La fel cum taina căsătoriei simbolizează ceva, şi anume, pe scurt şi pe înţelesul acestuia, viața, legătura dintre cer şi pământ. Adică: pe Iisus. Aşa stând lucrurile, cum să plantezi un brad sintetic dorind ca acesta să marcheze naşterea Mântuitorului? Cum, măi, Adi Tudor şi Florin Cârciumaru? Nu vă e ruşine? Ar trebui să nu mai scoateţi capetele, şi aşa goale, de prin birouri şi de prin… conturile voastre. În oraşul ăsta au fost şi sunt o mulţime de tineri spectaculoşi, cu educaţie, cu o vastă cultură, cu iniţiativă, cu viziune, chiar şi în partidul vostru sunt astfel de tineri. De ce unul dintre aceştia nu a putut ajunge viceprimar, domnule Cârciumaru? Doar pentru că nu i-ai fost tu naș? Ăsta e singurul criteriu, asta este ţara în care trăim? Da! Din păcate, asta e! Nesimţirea şi prostia acestor oameni, uneori, ne dezarmează. În parcul Coloanei Infinitului, probabil a fost o defecţiune tehnică, s-a întrerupt electricitatea, eveniment sesizat de Narcis Daju. Ce credeţi că a făcut viceprimarul Adi Tudor? A spus că nu-i adevărat, că ce vedem nu este întuneric. Cum să faci să nu te întrebi dacă aceşti oameni sunt sănătoşi? E atât de simplu să spună „da, o defecţiune tehnică a întrerupt iluminatul pentru o perioadă de…”, dar nu, nu a făcut asta! Realizaţi probabil ce fel de oameni sunt aceştia? De ce, domule Cârciumaru, îţi baţi joc de cei pe care i-ai condus 17 ani de zile?

7. Ciprian Florescu. Am observat că unul dintre candidaţii altui partid a spus că şi-ar dori o confruntare cu cei ai PSD-ului, implicit cu Victor Ponta. Sigur că acesta o făcea pentru a câştiga notorietate, etc., etc. Ce credeți că răspunde Florescu? Cum să se ducă domnul Victor Ponta la o confruntare cu un nimeni? Atât poate soţul soţiei sale, Ciprian Florescu. Dar astfel de comportamente au doar oamenii mici, care simt nevoia unei confirmări spunând mereu „Eu sunt mare!”. Nu, astfel de oameni nu numai că sunt mici, sunt NIMIC. Aşa se întâmplă când partidele promovează în funcţii de conducere doar sclavi. Ei n-au personalitate, pentru că n-au experienţă, n-au educaţie, n-au cultură. Un răspuns de bun simţ ar fi fost cu totul şi cu totul altul, căci doar eu, alegătorul, sunt suveran, eu hotărăsc pe cine o să aleg. Câtă vreme principiile democraţiei îmi oferă posibilitatea să aleg un tâmpit, în faţa mea acesta are drepturi egale cu luminăţia sa, Florescu. Căci numai aşa viciul ăsta al democraţiei a făcut ca, în fruntea judeţului, să apară astfel de indivizi frustrați şi care nu ar fi reuşit să facă nimic dacă nu ar fi făcut politică. E un blestem pe care-l trăim, dar sigur, la care suntem contribuitori activi. De fiecare dată regretăm predecesorul. Când era Mischie preşedintele Consiliului Județean, am scris hectare întregi. După ce nu a mai fost și a venit Călinoiu, mi-am dat seama că era mai bun Mischie. Acum începe să mă încerce acelaşi sentiment când îl văd pe Florescu.

8. Cine va fi primarul Gorjului!
Florin Cârciumaru nu are frică de Dumnezeu, nu are etică. Calcă pe orice cadavru, doar pentru a-şi obţine interesul. S-a lăudat cu echipa de handbal, cu echipa de baschet, câtă vreme acestea au existat. La fel a făcut şi cu echipa de fotbal. Acum, toate acestea îi par străine, ca şi când nu el ar fi principalul vinovat al dezastrului care s-a produs în sport, căci el era cel care a aşteptat ca Narcis Răducanu să cheltuiască, în fiecare zi, de zi de zi, pe toată perioada mandatului său, câte 20 de mii de euro, până când clubul, cum era firesc, a ajuns în faliment. De ce, domule primar?

Nu vi se pare suspect că adversarii politici ai PSD-ului, în speţă PNL-ul, nu-l critică deloc pe Florin Cârciumaru? Ce fel de campanie e asta? O frăţie desăvârşită. Dar ea are şi un motiv. Iată care este acesta: Florin Cârciumaru s-a înţeles cu PNL-ul că, dacă nu-l vor ataca în această campanie electorală, el îi va ajuta să câştige primăria. Cum? Punând candidat din partea PSD-ului un om fără nicio şansă, fără vizibilitate, un fel de Adi Tudor într-o altă variantă, dar, sigur, la fel de servil. Este vorba despre Luis Popa.

Domnule primar, salvaţi-vă! Daţi-vă demisia!

sursa: https://www.facebook.com/cretu.costinel.9

loading...
Loading...

Citește și

Accident SPECTACULOS pe Defileul Jiului, după tragedia din Ungaria! Ce a făcut o ŞOFERIŢĂ şi cum arată mașina tinerei

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au fost implicați într-un accident spectaculos …

10 comentarii

 1. GD si CS cu unele rude amarate ,oachese ca el, glicemie a dat concurs ptr postul de măturători pe strada, concursul a fost anunțat in presa locala, nu stiu poate lămuriți tot dv care au subiectele, tematica de concurs, cum s-a concretizat concursul tot ca tema lui de doctorat prin metoda copy-paste!!??

 2. De acord Costin Cretu , un articol trasnet . Dar tu si Gorj Domino unde ati fost in cei 17 ani in care Carciumaru a jefuit cei 700 de milioane de euro din banii nostri publici , exclusiv pentru pomeni electorale si pentru firmele sale de casa ? Oare de ce abia in al treisprezecelea ceas te revolti ? Oare de ce in urma cu doi-trei ani Gorj Domino stergea comentariile cu privire la mizeria de beton amprentat turnat ezact ca prin oborul vacilor de la Negomir al lui nea Florin care este ? Primar sau detinut , nici nu mai conteaza . Acum are imunitate .Pana una-alta Narcis Daju este singurul om de presa care a luat atitudine impotriva tzaranului de la Negomir , omul cavernelor .As vrea doar sa vad in direct pe televiziunile nationale pe domnul senator Florin Carciumaru cuvantand de la tribuna Senatului . Da , ezact de la tribuna Senatului . Si sa cuvanteze : Ce dracu , avem un Prim Ministru .Nu o sa fie haios ? Sau ma rog , caraghios ?

  • Corect bn zis astea sant niste mascarici care scriu la voia antamplari si care mai ereu au fost cordonati ori de primarie sau de consiliu judetean sa scrie articole dupa cum cordonau mai ari orasului,,,de la Caragea…la Tudor ….voi pres scrisa si televiziunea santeti niste retarzi care nu aveti ce sa mai papati si acum instigati cetateni ….vai de capu vostru santeti o rusine …cum va mai rabda dumnezeu pe pamantu asta nu stiu..

  • Sa nu uitam ca inainte de alegerile locale, dar si in urma cu cativa ani, dl Cretu a afirmat ca „crede” in Florin Carciumaru. Oare de ce a intors acum armele?

 3. TOATE JEGURILE DE TEAPA ACESTUI CRETU-MISTRETU FAC, ZICA-SE PRESA.DUCETI-VA LA MUNCA CINSTITA,XEROXISTILOR, SAU LATRATUL VA CALMEAZA HEMOROIZII VERBALI.

 4. Toti astia 4 primii postaci sunteti slugile lu nea Florin? E si Luis Popa printre voi??? Ce ar fii putut sa faca Cretu sau domino? Am avut altav varianta vreodata mai buna??? Au foat toti pe mana….. pleaca Florine

 5. Calinoiu Mircea

  Buna ziua,sunt de accord cu criticile la adresa ziarului GorjDomino cat si la toata presa locala care nu are coloana vertebrala in fata primarului Florin Carciumaru,nici in ziarist nu la deranjat pe acest primar niciodata deoarece nriscau sa nu mai fie invitati la diverse protocoale unde mancau si beau ca porci,toti si femeile!Am atras atentia multor asa zisiziaristi sa faca o ancheta jurnalistica sa se vada cum actualul primar Florin Carciumaru a angajat in cadrul Primariei Tg-jiu 6 SASE personae rude ale lui,astfel,la situati de urgenta are in nepot,fosta purtatoare de cuvant a primariei este fosta sotie a nepotului care in present a fost detasata intr-un post mai bine platit tot in cadrul primariei,sora ei angajata ca purtatoare de cuvant a politiei locale,dupa casatoria ficei domnului primar acesta a luat de pe strada si din carciumi pe cei doi frati ai ginerelui sau si I-a angajat in cadrul primariei iar ca totul sa fie bine in familie a angajat-o si pe sotia fratelui mai mic tot in primarie,este incredibil cum s-au facut aceste angajari si nimeni nu are curajul sa intrebe sau sa se autosesizeze organelle de ancheta,efectiv acest primar a abuzat si profitat de functia sa ca sa_si angajeze rudele sale,atunci oameni buni cum vreti sa se reformeze sistemul cand acest nemernic de primar confunda primaria cu casa sa si nimeni nu-l intreba de sanatate,dar dupa plecarea lui sa speram ca va vor fi anchetate aceste angajari si cei angajati vor vi trimisi de unde au venit,adica de pe strada si se vor face angajari din randul tinerilor bine pregatiti din Tg-jiu.

 6. Rar găseşti un articol atât de captivant şi în acelaşi timp cu mult adevăr!
  Păcat că lumea este oarbă şi încă îl mai votează.

 7. DOMNULE CARCIUMARU, NU-I LUATI IN SEAMA PE DERBEDEI, ASTIA NU FAC ALTCEVA DECAT SA SE VAITE DE FOAME, IAR CANTINA SOCIALA NU LE ASIGURA NEMUNCA SI LATRATUL PE ARATURA.

 8. angajat primarie

  Adevarul doare ,,misa,,si poate ca tu esti una dintre rudele favorizate si luata din carciuma si angajata in primarie,hoitule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *