Primul BLOGGER român care poate fi ÎNTEMNIȚAT: vrea să OMOARE judecătorii

Primul blogger român care a publicat pe site-ul sau mai multe lucruri îngrozitoare ar putea fi judecat și băgat la închisoare. Însuși Procurorul General al României a discutat cazul bloggerului, care este de părere că libertatea de exprimare în online nu poate întrece anumite drepturi esențiale.

„Trebuie să facem o revoluție adevărată, să-i omorâm pe judecători și pe politicenii ăștia corupți”. Cam așa sună una dintre postările urcate pe blogul lui Paul Ballea,www.petruandrei.wordpress.ro.

Acesta a și făcut amenințări criminale la adresa C.S. și A.A.: „C. S. si A. A. ar trebui sa fie atente cand ies din casa… pot fi lovite in cap de niste bolovani urias…nu-i amenintare dar pot sa moara si merita sa moara. Dar in chinuri. (…)” a scris acesta pe blogul său, potrivitprotv.ro.

loading...
Loading...

Citește și

Atac armat în supermarket!

Atac armat într-un supermarket din sudul Franței. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul …

Un comentariu

  1. NU ESTE SINGURUL CARE AMENINTA JUDECATORI..PROCURORI SI AVOCATI… MAI ESTE DI VLAD ADRIAN CARE A DAT IN JUDECATA TOTI MAGISTRATII CARE L AU JUDECAT…AVOCATII PE CARE I A AVUT CA APARATORI … ACEST VLAD ADRIAN ESTE CEL CARE L A AGRESAT PE FOSTUL MINISTRU DE EXTERNE SI INCA 2 PRESEDINTI AI GERMANIEI – DL PROFESOR AURESCU…cere bani ca a fost prejudiciat- caci este nevinovat. POLITIA SI PARCHETUL NU FACE NIMIC. TACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *