sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 22:18

Prins cu lemne și cărbune fără acte

furt-lemne-caruta

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat în trafic, pe D.N. 66, localitatea Rovinari, un bărbat de 62 de ani, din localitatea Sadova, judeţul Dolj, în timp ce transporta într-o autoutilitară material lemnos şi bulgări de cărbune.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, bărbatul de 62 de ani, transporta un volum total de 1,3 m.c., material lemnos, de esenţă fag şi cantitatea de 1.840 kg cărbune, fără să deţină documente legale de provenienţă. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 2000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea volumului de 1,3 m.c., material lemnos. De asemenea, acesta a mai fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990-Rep, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 1.840 kg cărbune.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.