PRINS ÎN FAPT! Profesorul le ducea acasă pe eleve și făcea SEX cu ele!

Un profesor dintr-o școală de muzică din Marea Britanie a fost acuzat pentru agresarea sexuală a mai multor minore. În cel mai recent caz investigat, una dintre „victimele” sale s-a culcat cu el în repetate rânduri, chiar și pe rochia de mireasă a soției profesorului.

Simon Ball (42 de ani) a fost acuzat inițial de agresarea sexuală a trei eleve minore cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, după cum relatează The Mirror. Procurorii au fost informați că a făcut sex simultan cu două dintre aceste eleve „talentate”, pe una dintre ele obligând-o apoi să ia „pastila de a doua zi” pentru a nu rămâne gravidă.

El a fost implicat în astfel de scandaluri în perioada 2001 – 2004, pe când ocupa o funcție importantă în instituția de învățământ, dar Ball a negat orice acuzație. Se spusese chiar că în timpul unei excursii, profesorul le-a atins în mod indecent pe unele eleve în autocar în timp ce se uitau la un film pe întuneric.

El a fost în anii următori pus sub observație de autorități, dar între timp s-a mutat la o altă școală. Problemele n-au încetat însă nici aici. O persoană care lucrează în aceeași instituție cu Ball a depus plângere împotriva sa și se pare că a primit alte cinci capete de acuzare în scandaluri sexuale cu minore.

Una dintre aceste fete a mărturisit că a fost sedusă de Ball și a făcut sex de mai multe ori cu acesta, atât acasă la cei doi, cât și la școală. Acuzatorul a declarat că i-a văzut pe cei doi implicându-se în acte sexuale chiar în sala de curs. Ball a împins-o pe fată la perete și a început să o sărute, apoi i-a ridicat fusta.

http://www.click.ro/entertainment/sexualitate/proful-s-culcat-cu-eleva-pe-rochia-de-mireasa-sotiei-lui

loading...
Loading...

Citește și

EXPLOZIE pe Minerilor! Bărbat preluat de SMURD!

În urmă cu puţin timp, într-un apartament pe strada Minerilor din Târgu Jiu, a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *