vineri , 9 decembrie 2016 - 21:15

Probleme cu tinerii de la Pandurii

stire-tineri

Cu toate că acceptă schimbarea obiectivului de performanță pentru acest sezon al Ligii I, antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș, nu vede deloc cu ochi buni diminuarea substanțială a plafonului salarial din dreptul fotbaliștilor. Grigoraș nu pare să aibă prea mare încredere în tinerii jucători pe care ar fi nevoit să îi conducă în cazul în care jucătorii experimentați și valoroși vor decide în curând să plece. ”Nu ştiu dacă e adevărat întru totul cu plafonul de 1.000 euro. Nu mi se pare că este un lucru neapărat real… Sunt convins că şi conducătorii nu pot ţine o echipă în Liga 1 cu un plafon salarial de 1.000 euro. Nici Hagi, care are cea mai bună Academie din ţară şi scoate fotbalişti pe bandă rulantă plus că are cele mai bune condiţii de pregătire, abia rezistă în Liga 1 dacă mizează doar pe tineri. Nu poţi miza doar pe copii. Au fluctauţii mari. Azi pot juca entuziamant şi apoi două meciuri îţi dai cu capul de pereţi. Nu putem juca cu copii care se antrenează pe la Turcineşti. Ei şi la Liga 3-a se chinuie să câştige un meci, dar la Liga 1. Dorinţă mare există, şi eu vreau să promovez tineri, dar nu în mod inconştient”, opinează Grigoraș.

loading...

Citește și

mat2

Pandurii și… „uite depunctarea, nu e depunctarea”! | „Este frustrant să simți că ți se fură, ți se iau puncte câștigate în teren”

Tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraș, nu doar că se declară oripilat de o eventuală sancțiune din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.