Procurorii DNA au intrat în contractele primarului Radu de la Țicleni

primar-ticleni

Deranj mare în aceste zile la Primăria Țicleni, după ce Direcția Națională Anticorupție ar fi solicitat toate contractele încheiate de primarul Constantin Radu în ultimii trei ani.

primaria-Ticleni

Potrivit unor surse, procurorii anticorupție sunt interesați de contractele de lucrări și cele de servicii încheiate de Primăria Țicleni, în 2014, 2015 și în cele zece luni din acest an, cu câteva firme considerate de casă, adică abonate la banii publici ai comunității.
Conform surselor citate, printre altele, procurorii suspectează că, în acest an, unele contracte au fost acordate fără să se respecte prevederile legale, principalul scop fiind acela ca în perioada campaniei electorale să fie în derulare, sau aproape de finalizare, câteva obiective, astfel încât edilul în funcție să se poată folosi de aceste în scopul atragerii de voturi. Este vorba, numai în 2016, despre următoarele contracte: ,,Asfaltare (modernizare) străzi laterale oraș Țicleni”,,,Proiectare și execuție extindere rețea electrică de joasă tensiune Aleea Cetății, strada Petrolistilor nr. 1 și strada Varfu Vii”,
,,Proiectare și execuție instalație de alimentare cu gaze naturale și încălzire termică dispensar veterinar”,,,Proiectare și execuție rețea alimentare cu apă Aleea Călianului” și ,,Proiect și scenariu de siguranță pentru eliberarea autorizației ISU cantină” (modernizare cantină spațiu existent).

loading…
loading...
Loading...

Citește și

FOTO. Fiul afaceristei Luminita, RETINUT de politisti pentru FURT

In urma cercetărilor și a activităților desfășurate de polițiști din cadrul BIC Tg. Jiu, în …

2 comentarii

  1. Ticleanu Constantin

    Draga DNA,

    Speram sa va faceti treaba.!

    Celelalte autoritati din Gorj au fost oarbe!!!!!

  2. Dl Ticleanu care le sti pe toate DNA sa nu intre si la matale in trecut pe la Bucuresti pe cind faceai aranjamente la POMPIERI…SCUZE SINTETI LA PENSIE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *