Procurorul Uncheşelu l-a ameninţat pe fostul director Graure că va face 15 ANI de PUŞCĂRIE dacă nu-i denunţă pe Ponta, Şova şi Ciurel

BOMBA IN DOSARUL PONTA – Directorul Complexului Turceni, Laurentiu Graure, a demascat la ICCJ practicile staliniste ale procurorilor DNA. Graure a dezvaluit ca Jean Uncheselu l-ar fi santajat sa-l toarne pe Ponta, sub amenintarea ca-l va aresta si arunca 15 ani in puscarie. Graure acuza ca dupa ce l-a refuzat pe Uncheselu i s-a dat calitatea de suspect. Recent, tot la ICCJ a fost dat in vileag si modul in care DNA a executat-o pe Alina Bica pe un denunt facut sub presiunea catuselor.

Laurentiu Octavian Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, trimis in judecata impreuna cu fostul premier pentru abuz in serviciu, a devoalat la instanta suprema cum ar fi fost santajat si presat de vestitul procuror Jean Uncheselu (foto) sa il toarne pe Victor Ponta. Graure a dezvaluit ca ar fi fost chemat la o discutie de Uncheselu, discutie care ar fi durat circa 3 ore. Cu aceasta ocazie, sustine Laurentiu Octavian Graure, Jean Uncheselu i-ar fi cerut sa declare ca are cunostinta despre o intelegere intre Dan Sova, Laurentiu Dan Ciurel, fost director general al CE Eovinari, si Victor Ponta. Acum, lucrurile devin si mai interesante. Graure le-a relatat judecatorilor ICCJ ca in momentul in care i-a spus procurorului DNA ca nu are cunostinta despre o asemenea intelegere, Jean Uncheselu l-ar fi amenintat ca il va aresta si arunca 15 ani in puscarie: “M-a intrebat ce stiu de intelegerea dintre Ciurel, Ponta, Sova si cati bani au luat fiecare. Mi-a zis ca ma aresteaza 15 ani”.

Sursa Lumea Justiţiei

loading...

Citește și

UPDATE! Ipoteză ŞOC! Ar fi vorba de SINUCIDERE!

Din datele presei, se pare că în accidentul de tren în care au murit o …

Un comentariu

  1. Graure poate sa spuna orice vrea ! Acum , am mai vazut si noi filme americane , in care acuzatul isi negociaza cu procurorii o pedeapsa mai usoara ! E o practica LEGALA ! De la pedeapsa maxima , in functie de cooperare cu autoritatile , se reduce din condamnare ! Graure poate ca spune adevarul , dar cu alta nuanta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.