Produse alimentare depozitate necorespunzător la magazine din Târgu-Jiu

calescu-nicolae-DSV

În perioada 30 mai-5 iunie, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au realizat inspecţii şi controale tematice în sectorul alimentar şi al sănătăţii animalelor, în unităţi supuse supravegherii şi controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor situate în raza teritorială a judeţului Gorj.

Inspectorii de la DSV au verificat activitatea unor agenți economici, dar și a patronilor exploatațiilor non-profesionale din localităţile: Târgu-Jiu, Turcineşti, Arcani, Crasna, Bălăneşti, Peştişani, Polovragi, Baia de Fier, Alimpeşti, Bumbeşti-Piţic. În timpul controalelor organizate în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a 3 sancţiuni contravenţionale. „Am aplicat două amenzi de câte 600 lei la magazine alimentare din Târgu-Jiu şi Crasna pentru expunerea unor produse alimentare fără elemente de identificare şi depozitarea nesectorizată a unor produse refrigerate; și o amendă de 600 lei la o exploataţie non-profesională din Peştişani – pentru vânzarea animalelor fără documente”, a spus medical Nicolae Călescu, șeful DSV Gorj.

loading...

Citește și

Un SFÂRŞIT e un alt ÎNCEPUT! Alte cuvinte

Când am ascultat prima oară „celelalte cuvinte” eram aproape un copil, chiar dacă trecusem uşor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.