miercuri , 18 octombrie 2017 - 14:13

Produse alimentare depozitate necorespunzător la magazine din Târgu-Jiu

calescu-nicolae-DSV

În perioada 30 mai-5 iunie, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au realizat inspecţii şi controale tematice în sectorul alimentar şi al sănătăţii animalelor, în unităţi supuse supravegherii şi controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor situate în raza teritorială a judeţului Gorj.

Inspectorii de la DSV au verificat activitatea unor agenți economici, dar și a patronilor exploatațiilor non-profesionale din localităţile: Târgu-Jiu, Turcineşti, Arcani, Crasna, Bălăneşti, Peştişani, Polovragi, Baia de Fier, Alimpeşti, Bumbeşti-Piţic. În timpul controalelor organizate în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a 3 sancţiuni contravenţionale. „Am aplicat două amenzi de câte 600 lei la magazine alimentare din Târgu-Jiu şi Crasna pentru expunerea unor produse alimentare fără elemente de identificare şi depozitarea nesectorizată a unor produse refrigerate; și o amendă de 600 lei la o exploataţie non-profesională din Peştişani – pentru vânzarea animalelor fără documente”, a spus medical Nicolae Călescu, șeful DSV Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Ce nu ai voie să faci SÂMBĂTĂ, altfel vei avea parte numai de PAGUBE!

Cunoscută popular și că Sfânta Paraschiva, Cuvioasa Parascheva s-a născut în apropiere de Constantinopol, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.