duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:09

Profesoară de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu mesaj CONTROVERSAT: „Vei fi încă una dintre acele PROSTUȚE frumoase care plac ochiului şi numai atât”

cristina-olteanu2

Cunoscută profesoară de canto de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu dar și interpretă de muzică populară a postat pe contul personal de facebook un mesaj cu care a atras multe laude din partea fanilor săi. Cristina Olteanu, căci despre ea este vorba, le-a atras atenția femeilor care consideră că hainele le fac doamne: „Nu hainele te fac doamnă. Hainele doar te fac să arăţi mai bine, doar îţi oferă mai multă încredere în tine, dar degeaba arăţi dumnezeieşte dacă nu eşti capabilă să legi două vorbe care să fie pe măsura aspectului tău, vei dezamăgi, vei fi încă una dintre acele prostuţe frumoase care plac ochiului şi numai atât. Doamnă te naşti, doamnă eşti educată să fii pentru că dacă nu ai totul în sânge, degeaba ai în minte ideea. Nu vei reuşi decât să realizezi cu stângăcie, după multe chinuri, ceva ce alta face în mod firesc, cu naturaleţe.

cristina-olteanu
Nu hainele te fac doamnă. Nu machiajul te face frumoasă. E vorba numai despre atitudine, despre educaţie, caracter, despre suflet. Restul contează numai pentru oamenii superficial” este mesajul postat de interpretă pe facebook.

loading...
Loading...

Citește și

Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion!

Veste bună pentru toţi românii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de …

5 comentarii

  1. f rau ca nu vreți să îmi publicați articolul. Era decent și bine venit. Nici nu o sa vă mai citesc de acum că nu îmi place cum procedați cu cititorii

  2. Din ce văd nu ești o doamnă: părul zulufi, unghii grena, și oribil cercei negri și mărgele albe și nu din același set. Nu ești o doamnă din naștere dar măcar te străduiești. Mai încearcă

  3. Tocmai dumneata vorbisi? Care iti imbraci chilotii peste pantaloni si cuvantarile sunt de nivelul genunchiului broastei? Cucoana esti de un ridicol cum greu poti gasi. Noi te cunoastem bine….

  4. Lasa-ne cucoana cu lectiile de acest gen. Stim noi mai bine cam ce hram porti. Doamna nu esti fin nadtere si nu ai cum sa fii, doar te straduiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.