Profesor de chitară, acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 10 ani!

Un profesor de chitară este acuzat că a abuzat sexual o fetiță de zece ani. Cercetarea a fost declanșată după ce mama copilei a aflat că  bărbatul o pipăia pe elevă în timpul lecțiilor pe care profesorul de muzică i le dădea în particular.

Polițiștii Secției 20 din Capitală îl cercetează pe un bărbat asupra căruia panează suspiciunea de a fi abuzat sexual o fetiță de zece ani. Bărbatul este profesor de chiatră și, conform primelor informații existente în acest caz, ar fi abuzat-o sexual pe fetiță în timpul orelor de muzică pe care acesta i le preda în particular. La această oră, judiciariștii Secției 20 sunt acasă la respectivul personaj bănuit de agresiune sexuală pentru efectuarea perchezițiilor.

Cercetările, care vizează infracțiunea de agresiune sexuală, au fost declanșate după ce mama fetiței a a aflat întreaga poveste de la copilă și a spus totul polițiștilor de la Secția 20 din Capitală.

https://www.libertatea.ro/stiri/un-profesor-de-chitara-este-acuzat-ca-abuzat-sexual-o-fetita-de-zece-ani-2268396

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Răsturnare de situaţie în cazul tânărului din Bumbești Jiu crezut mort în accidentul din Italia! A căzut 100 de metri cu camionul în GOL și se află în stare gravă la SPITAL!

Tânărul din Bumbești Jiu pe nume Marian Roşca despre care s-a crezut că a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.