Profeţia CUTREMURĂTOARE de la Muntele Athos. Ce lucruri teribile URMEAZĂ să se întâmple!

mistere

„Lucrurile sunt acum într-o stare de deteriorare – condiţie care în momentul de faţă este comună pentru lumea întreagă. Şi ca urmare a acestei condiţii va începe mânia lui Dumnezeu. Am atins limita. Şi acum se va întâmpla ceea ce Dumnezeu, în mila Sa, a îndurat. El acum va pedepsi aspru, datorită dreptăţii sale, pentru că a venit timpul pentru aceasta. Va fi un război, şi mai multe războaie, şi vom trece prin mari dificultăţi. Puterea lumii a fost preluată acum de evrei, iar scopul lor este de a anihila Creştinismul. Mânia lui Dumnezeu va face astfel încât toţi duşmanii secreţi care au condus la această stare să se autodistrugă. Mai ales de aceea este trimisă mânia lui Dumnezeu peste noi: pentru a-i distruge, într-un fel sau altul. Dar acest lucru nu trebuie deloc să ne înspăimânte, pentru că trebuie să avem mereu nădejde în Dumnezeu”, spune părintele, citat de voceatransilvaniei.ro.

„Pentru că mii şi milioane de martiri, inclusiv Noii Martiri, au suferit exact în acelaşi mod, şi trebuie să fim pregătiţi pentru aceasta şi să nu ne înspăimântăm. Trebuie să existe răbdare, rugăciune şi nădejde în pronia Divină, din partea noastră”, mai spune părintele.

loading...
Loading...

Citește și

Povestea japonezului care a fost dispreţuit întreaga viaţă pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului

Cultura japoneză diferă în privinţa mai multor aspecte de cea occidentală, una dintre cele mai …

7 comentarii

  1. ”Parintele”care a rostit aceasta profetie ,sigur a tras ceva pe nas.Evreii sunt neamul preferat al lui Dumnezeu,asa ca trebuie sa gaseasca alt tap ispasitor ,tot pe langa apa Iordanului.

  2. sunt niste prostii

  3. nu trebuiesc bagate in seama

  4. trebuie credinta in D zeu

  5. profetiiile de sens nu au treaba

  6. nu trebuie sa nu credem in profetii

  7. se adeveresc tot timpul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *