vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:04

PROFIT la CE Oltenia!

sacelu

Complexul balnear Săcelu, aflat în administrarea CE Oltenia, a înregistrat în sezonul estival din acest an un profit de aproximativ 940 mii lei. Veniturile pe lunile iulie, august, septembrie au depășit sumă de 1,8 milioane lei, din care cca 340 mii lei reprezintă încasări provenite de la alți turiști în afară salariaților CE Oltenia, anunţă compania pe site-ul oficial.

Potrivit comunicatului de presă, gradul de ocupare, în acest sezon, a fost de aprox. 95% în zilele lucrătoare ale săptămânii, iar în weekend plajă a fost ocupată la capacitate maximă ( cca 2500 persoane / zi ).
Impact pozitiv

Activitatea complexului balnear de la Săcelu are un impact pozitiv atât asupra angajaților societății care au beneficiat de bilete de tratament gratuite, cât și asupra comunității, prin dezvoltarea comerțului sezonier, creșterea veniturilor din taxele locale, etc.

Complexul balnear este compus din:
– bază de tratament;
– spații de cazare în Hotelul Minerul cu o capacitate de 140 locuri (camere cu două locuri și apartamente cu patru locuri și grupuri sanitare proprii);
– spațiu pentru servirea mesei și bar;
– bazine în aer liber;
– plajă care a beneficiat de investiții de modernizare alocate de CE Oltenia, putând oferi un cadru modern și dotările necesare petrecerii unui sejur plăcut ( nisip fîn, 100 de șezlonguri, umbrele, dușuri, grupuri sanitare noi, punct de prim ajutor și o terasă unde pot fi consumate produse alimentare și băuturi răcoritoare diverse).

Ce afecţiuni se tratează aici

În stațiunea Săcelu pot fi tratate: afecțiuni ale aparatului locomotor; afecțiuni neurologice periferice; afecțiuni ale sistemului nervos central; afecțiuni ale aparatului respirator; afecțiuni ORL; afecțiuni digestive, hepato-biliare și renale, mai arată CEO în comunicatul de presă.

A.C.loading...
Loading...

Citește și

CEO, vânzări la preţuri RECORD! Ce spune ŞEFUL judeţului

Cosmin Popescu speră ca şefii CEO să aibă inteligența să facă achizițiile necesare pentru a-şi …

Un comentariu

  1. Vai mama lor cu hotelu ala Mineru…focar de infectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.