vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:09

Profit la companie

hidroelectrica
Având în vedere volumul de vânzări din luna august 2016 şi faptul că Hidroelectrica a înregistrat pe primele 7 luni ale anului 2016 un profit brut de 913 milioane RON, compania se aşteaptă să depăşească pragul de 1 miliard de lei profit brut  cumulat pe primele 8 luni ale anului. Estimarea de vânzări pe luna august este de peste 236 milioane lei la o energie vândută de peste 1.3 TWh. 

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, „profitul brut înregistrat după închiderea contabilă pe primele 7 luni din anul curent este mai mare cu peste 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015 în condiţiile în care cifra de afaceri de 1,9 miliarde lei cumulată până la sfârşitul lunii iulie 2016 este mai mică cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Rezultatele financiare curente sunt cu atât mai bune cu cât acestea s-au ocazionat pe fondul diminuării cifrei de afaceri. Deşi cantităţile produse în cele două perioade de comparaţie sunt aproape similare (10,6 TWh), scăderea veniturilor s-a produs ca urmare a diminuării accentuate a preţurilor în piaţa de energie de la 165lei/MWh în primele 7 luni din 2015, la 156lei/MWh în aceeaşi perioadă a anului curent”.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

CEO, vânzări la preţuri RECORD! Ce spune ŞEFUL judeţului

Cosmin Popescu speră ca şefii CEO să aibă inteligența să facă achizițiile necesare pentru a-şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.