Prognoza meteo pentru joi și vineri

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi și vineri. Potrivit ANM, vremea va fi în în general frumoasă, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit.

Joi, în jumătatea de sud a ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în special în sud-vest, unde va ploua slab pe arii restrânse.În restul țării, cerul va fi mai mult senin. În depresiuni, ceața se va instala dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 33 de grade, iar cele minime, între 12 şi 22 de grade. În depresiunile Carpaților Orientali, temperaturile ar putea atinge valori minime de 6 grade Celsius.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi în sud-vestul țării. În unele zone de la munte se vor înregistra, după amiază, ploi izolate și de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi în zonele cu altitudini foarte ridicate.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, unde ar putea atinge valoarea minimă de 8 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele depresionare vor fi condiţii de ceaţă.

loading...
Loading...

Citește și

Galerie FOTO: Ei sunt cei mai BUNI paramedici din Gorj!

Cei mai buni paramedici! Săptămâna trecută s-a desfăşurat în municipiul Tg-Jiu, Competiţia Naţională de Descarcerare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.