duminică , 17 decembrie 2017 - 6:22

Prognoza meteo pentru joi și vineri. Vremea se răcește

frig1

Prognoza meteo pentru joi și vineri. Temperaturile vor fi mai reci decât în ultimele zile și se vor apropia de valorile normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo joi în țară
Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele între -5 şi 8 grade, cele mai scăzute fiind în depresiuni. În jumătatea sudică a ţării cerul va fi mai mult noros, ziua şi în prima parte a nopţii, când pe arii relativ extinse va ploua slab. Spre dimineaţă, cerul va deveni variabil spre parţial noros. În zona de munte, local se vor semnala precipitaţii mixte.
În regiunile nordice, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în celelalte zone. Noaptea, în vest, centru şi nord, treptat se va forma brumă, iar pe suprafeţe mici va fi ceaţă.

Prognoza meteo vineri în țară
În cea mai mare parte a ţării, valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în prima parte a intervalului în zona montană şi în sud-est, unde însă doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte şi sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7 grade pe litoral. Spre sfârşitul nopţii, local în regiunile vestice, centrale şi nordice se va produce brumă, iar în cele sudice şi estice va fi ceaţă.

loading...
Loading...

Citește și

Scandal într-un LICEU din Gorj! Un elev susține că a fost bătut de DIRECTOR

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul Tehnologic Turburea susține că ar fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.