PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi în week-end

meteo

Meteorologii anunţă că vremea se va menţine răcoroasă în weekend. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zona montană, dar şi în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. Primele zile ale săptămânii viitoare aduc temperaturi apropiate de cele normale pentru sfârşitul lunii septembrie.
ROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor continua să crească uşor, însă vremea se va menţine răcoroasă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în cursul zilei şi va mai ploua slab, pe arii restrânse la munte și în nord-estul teritoriului și izolat în nord, centru şi sud-est. Pe crestele înalte de munte vor mai fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană şi, trecător, în estul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 14 grade. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceață, iar în estul Transilvaniei vor fi condiţii de brumă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zona montană, dar şi în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. Pe crestele înalte de munte, trecător, precipitaţiile pot fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Câmpia Română şi Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice diurne se vor menține uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. În jumătatea estică a țării și la munte, cerul va avea înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoţite şi de descărcări electrice. Pe crestele înalte de munte, trecător, precipitaţiile pot fi mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a intervalului în sud-vest, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiuni şi în Subcarpaţii Moldovei și 23…24 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 10 grade.
loading...
Loading...

Citește și

Încă o minivacanță pentru ANGAJAȚI!

Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată prin OUG zi liberă pentru salariaţii din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *