luni , 23 octombrie 2017 - 16:27

Programe GRATUITE pentru formare profesională! Vezi când încep!

ajofm-2

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunţat, ieri, că în luna noiembrie va lansa 178 de programe de formare profesională la care sunt aşteptate peste 3.000 de persoane, conform unui comunicat de presă al instituţiei. Potrivit sursei citate, 3.325 persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna noiembrie 2016, potrivit economica.net. Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător în comerţ (344), operator introducere, validare şi prelucrare date (248), inspector (referent) resurse umane (203), bucătar (169), agent de securitate (138), ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie (138), comunicare în limba engleză (128), lucrător în structuri pentru construcţii (124), confecţioner asamblor articole din textile (120), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (105).

loading...
Loading...

Citește și

Festival naţional de umor la Târgu Jiu, cu personalități din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina! Vezi programul COMPLET!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.