Programul de lucru a fost scurtat. Cine beneficiază de această măsură

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), instituția responsabilă cu gestionarea fondurilor europene destinate dezvoltării rurale, schimbă programul de lucru pentru angajații săi, care se va încheia vineri la ora 14.30, cu două ore mai devreme decât în prezent, orele în minus fiind compensate printr-un program prelungit de luni până joi, potrivit unui anunț al instituției.

Până acum, funcționarii AFIR lucrau de luni până vineri între orele 8.30 și 16.30, scrie News.ro.

În urma modificării programului, angajații instituției vor lucra, de luni până joi, de la ora 8.30 până la ora 17.00, pentru a compensa cele două ore de lucru în minus de vineri.

„Această modificare a fost făcută pentru a alinia programul agenției cu cel al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dar și în concordanță cu orientările de management al resurselor umane de pe piața muncii”, susține AFIR, în anunțul de miercuri.

Agențșia mai motivează schimbarea prin faptul că prelungirea programului de lucru de luni până joi ar facilita “un contact mai eficient cu publicul instituției”, fără a aduce vreun argument în acest sens.

viewscnt

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *